• 2014-04-02
  • 0
Höglunda skolan i Säffle

Här är själva ”spindeln i nätet skolan”! Häglundaskolan i Säffle! Det här kommer bli en spännande resa och jag har blivit så väl mottagen av skolledningen och kommunen genom Mikael Blom samt Eva som är lärare i språk på skolan. Det känna underbart att få känna detta support och viljan att skapa möjligheter för ungdomar att få göra utbyten med ungdomar från hela världen i deras egna klassrum. Att eleverna själva ska få vara med och bidra till utveckling både på sin ort och med andra i ”cyber space”. År 1984 gick jag ur 9:an och vem hade då funderingar på att man skulle kunnat haft projekt ihop med afrikanska eller asiatiska ungdomar i sin egen ålder som också vill skapa ett innehållsrikt och hållbart liv för sin och familjens framtid! Heja Säffle nu ska vi tillsammans bidra!!! Vet också att det alltid är svårt att bli ”profet” i sin egen hembygd – men även den synen som så mycket annat som vi människor skapat i våra tankebanor –  blir ju bara till verklighet när man börjar tro på dem – annars är det ju bara ”kemiska synapser” som har skapas och  som man inte behöver rätta sig efter ;o)

2014-04-02 Skapa Framtid

Kommentarer

Detta inlägg har inga kommentarer ännu. Använd formuläret nedan om du vill bli den första att skriva en kommentar till detta inlägg.

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

Relaterade inlägg

(for Englilsh: http://www.tinathorner.com ) Det var just det här jag önskade mig få läsa, se och uppleva- hur mina investeringar och samarbeten (framförallt med Tina Bågenhammar som är min förebild när det gäller att…

(to read this in English: http://www.tinathorner.com ) Den här veckan jobbar jag tillsammans med världens bästa Carina Augustsson och hennes företag Synergize. Vi har äran att få jobba med ledarskapsutveckling på 3 företag, NKT,…

(for Englilsh: http://www.tinathorner.com ) Det var just det här jag önskade mig få läsa, se och uppleva- hur mina investeringar och samarbeten (framförallt med Tina Bågenhammar som är min förebild när det gäller att…

(to read this in English: http://www.tinathorner.com ) Den här veckan jobbar jag tillsammans med världens bästa Carina Augustsson och hennes företag Synergize. Vi har äran att få jobba med ledarskapsutveckling på 3 företag, NKT,…

(For English: http://www.tinathorner.com ) Förra veckan fick jag en magisk artikel från tidningen som skrivit om hur pedagoger och elever idag arbetar med school4you. Tänk vad det värmer i hjärtat att investera och utveckla…