• 2014-04-02
  • 0
Höglunda skolan i Säffle

Här är själva ”spindeln i nätet skolan”! Häglundaskolan i Säffle! Det här kommer bli en spännande resa och jag har blivit så väl mottagen av skolledningen och kommunen genom Mikael Blom samt Eva som är lärare i språk på skolan. Det känna underbart att få känna detta support och viljan att skapa möjligheter för ungdomar att få göra utbyten med ungdomar från hela världen i deras egna klassrum. Att eleverna själva ska få vara med och bidra till utveckling både på sin ort och med andra i ”cyber space”. År 1984 gick jag ur 9:an och vem hade då funderingar på att man skulle kunnat haft projekt ihop med afrikanska eller asiatiska ungdomar i sin egen ålder som också vill skapa ett innehållsrikt och hållbart liv för sin och familjens framtid! Heja Säffle nu ska vi tillsammans bidra!!! Vet också att det alltid är svårt att bli ”profet” i sin egen hembygd – men även den synen som så mycket annat som vi människor skapat i våra tankebanor –  blir ju bara till verklighet när man börjar tro på dem – annars är det ju bara ”kemiska synapser” som har skapas och  som man inte behöver rätta sig efter ;o)

2014-04-02 Skapa Framtid

Kommentarer

Detta inlägg har inga kommentarer ännu. Använd formuläret nedan om du vill bli den första att skriva en kommentar till detta inlägg.

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

Relaterade inlägg

(for english: http://www.tinathorner.com ) Bild: Regnbågen vid Sipi falls, utmed Mount Elgon, Uganda. Dessa regnbågar  har följt oss (Tina Bågenhammar och mig) genom alla våra gemensamma projekt runt om i världen och där vi…

(For English: http://www.tinathorner.com ) Visst kan man bli nörd på än det ena och än det andra – men jag är super noga med att stämma av hur alla mina 50 triljoner medarbetare jobbar…

(For English http://www.tinathorner.com ) Ja för dessa två och många andra unga har sommaren nu övergått i STUDIER! Men vad kan vara skönare än att även få utdelning av TRÄNING inom sina sporter (samma…

(for English: http://www.tinathorner.com ) Den här helgen fick jag uppleva min första kräftskiva på 15 år i glada vänners lag på Sölje Herrgård i Värmland (så klart). Hade glömt hur ”pilligt” det är att…