• 2014-05-13
  • 6
Grill Time…..

Har ju fixat och donat med trädgården så nu står den klar. Vipps kom nästa punkt på vårschemat *första grillkvällen. I vårt hus är det jag som står för grillning å terass – det andra fixar mina underbara grannar. Så idag hittade jag grillen jag ska låna med mig och ställa på tomten som en kul överraskning till denna kväll ;0)))

2014-05-13 Mitt liv

Kommentarer

uhaul discounts coupons 3 månader sen

luan, are you building the helloworld program in eclipse ? Did you follow all of the instructions? I highly recommend that you use the RSE plugin (eclipse built-in SSH) to transfer the binary from your linux PC/VM to the Raspberry Pi before running the program.

Aaah!!! Les sacro saintes soldes!Bizarrement depuis quelques années maintenant je pars en virée soldes les derniers jours pour trouver cet objet, ce vêtement dont je n’ai pas particulièrement besoin mais qui sera bradé voir donné et me procurera cette sensation dont tu parles Et avec l’arrivée des gnomes, mon budget solde a très sensiblement fondu : j’achète surtout pour eux!Bises et bonne journée!

http://www./ 7 månader sen

2 Radek: Tak to vážně sorry!!! No disrespect! Vůbec by mě nenapadlo, že by někdo mladšího věku byl schopen věnovat svůj čas kapele, která vydala 2 (slovy dvě) dobré desky a poslední která za něco stála před 12ti lety. Gudlak. Myslel jsem, že fanouškovské stránky jsou věcí minulosti, takže mě vlastně strašně fascinujete.

153 untreue kreditkarte 8 månader sen

realbadpisy spune:La naiab am tot auzit de el..dar de ficare data cand l-am laut ..era filmat de la cinema..pff sa vad poate il gasesc pe undeva intr-o stare mai buna.

Thank you so much for this article! I printed it out and will help me immensely when photographing food for my blog. I have come a long way but not nearly good enough yet. Thanks again!

Indian 1 år sen

Well I guess I don’t have to spend the weekend fiunirgg this one out!

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

Relaterade inlägg

(For English: http://www.tinathorner.com ) Vilken tur att just min mamma – ja allas mammor – satsade energi och kraft och kärlek på att ge oss liv – så att vi fick chansen att skapa…

(For English: http://www.tinathorner.com ) Att skapa sin meningen med livet samt ha kul på resan är mitt mål varje dag i varje möte med varje människa och uppgift jag tar mig an. Jag är…

(for Englilsh: http://www.tinathorner.com ) Det var just det här jag önskade mig få läsa, se och uppleva- hur mina investeringar och samarbeten (framförallt med Tina Bågenhammar som är min förebild när det gäller att…

(to read this in English: http://www.tinathorner.com ) Den här veckan jobbar jag tillsammans med världens bästa Carina Augustsson och hennes företag Synergize. Vi har äran att få jobba med ledarskapsutveckling på 3 företag, NKT,…

(For English: http://www.tinathorner.com ) Förra veckan fick jag en magisk artikel från tidningen som skrivit om hur pedagoger och elever idag arbetar med school4you. Tänk vad det värmer i hjärtat att investera och utveckla…