• 2014-06-11
  • 0
Business möte i den skånska idyllen!

Att fara runt i landskapet under våren ger oändlig livsglädje! Och att då ett företag som Veidec lägger sitt huvudkontor och utnyttjar möjligheter för sina anställda att slippa köer, trängsel, avgaser och istället satsat på sin livskvalité är beundransvärt. Lika som Astonharald på Hönö. Vad jag beundrar dessa 2 företagsledare, Rickard Pålsson och Håkan Svensson att våga visa vägen när det gäller respekten för sina medarbetare och allas våra ”tidsbestämda” dagar i ”jordelivet”
Här kommer ett exempel på alla de ordspråk som är utvalda av medarbetarna och förgyller Veidec’s väggar.

2014-06-11 Skapa Framtid

Kommentarer

Detta inlägg har inga kommentarer ännu. Använd formuläret nedan om du vill bli den första att skriva en kommentar till detta inlägg.

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

Relaterade inlägg

(for english: http://www.tinathorner.com ) Bild: Regnbågen vid Sipi falls, utmed Mount Elgon, Uganda. Dessa regnbågar  har följt oss (Tina Bågenhammar och mig) genom alla våra gemensamma projekt runt om i världen och där vi…

(for English: http://www.tinathorner.com ) Den här helgen fick jag uppleva min första kräftskiva på 15 år i glada vänners lag på Sölje Herrgård i Värmland (så klart). Hade glömt hur ”pilligt” det är att…

(for english: http://www.tinathorner.com ) Bild: Regnbågen vid Sipi falls, utmed Mount Elgon, Uganda. Dessa regnbågar  har följt oss (Tina Bågenhammar och mig) genom alla våra gemensamma projekt runt om i världen och där vi…