• 2014-06-24
  • 0
Full fart i köket!

Att hjärnan sänder ut extra ”må bra” hormoner när den får belöningar från mat, har ju experterna tagit fram. Jag kan intyga detta. Kanske är det genom att jag också fått mera kunskap genom matprogrammet jag var med i förra året? Nu lagar jag mat så mina grannar står handfallna och idag spelade Petra in en film till Svetiges ”riktiga” mat Tina. Vi är ju bekanta – från mig mitt bland alla grytor. Idag fiskfilé – tempra från färsk fisk alla Bodensjön, färskpotatismos med citron och dill samt rimmad gurka och en sallad. Så igen bevisar detta för mig att när man får lite kunskap om något vill man ha mer – för känslan av stolthet och ”må bra” hormonerna gör att man bara NJUUUTTTEEERRRR……

2014-06-24 Mitt liv

Kommentarer

Detta inlägg har inga kommentarer ännu. Använd formuläret nedan om du vill bli den första att skriva en kommentar till detta inlägg.

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

Relaterade inlägg

(for English: http://www.tinathorner.com) Idag har jag spenderat dagen med min väninna Petra och fick en hel rad mail…från beundransvärda människor som gav mig massor av positiva energier och livsglädje. Idag hade Framgångspodden med…

Underbart när man får meddelande om att två Säffle ungdomar, Elin (min brorsdotter) och Simon, tagit SM-brons på 5000 meter öppet vatten. De simmar idag för Karlstads simsällskap (även JSM- brons gick…

(For English: http://www.tinathorner.com ) En vecka till och sedan kommer jag vakna upp nästa söndag i Kampala i Uganda för att ta del av hur vi skulle kunna skapa utbyten digitalt mellan pedagoger…

(for English: http://www.tinathorner.com) Idag har jag spenderat dagen med min väninna Petra och fick en hel rad mail…från beundransvärda människor som gav mig massor av positiva energier och livsglädje. Idag hade Framgångspodden med…

Vårt hotell i Mbale. (for English: http://www.tinathorner.com ) Efter en vecka med min 3 väninnor som jag visat Sverige i sommarskrud så känns det skönt att få vara tillbaka hemma och på kontoret för…