• 2014-07-04
  • 5
TEST av min nya fina blogg!

Ja mitt paradis här hemma bjuder verkligen på sina bästa sidor. Den fantastiska naturen jag har utanför dörren känns för mig ovärderlig för att hitta energi och inspiration att skapa mitt bästa liv.

2014-07-04 Mitt liv

Kommentarer

Lotta Bergström 3 år sen

Bästa Tina…kommer följa dig

Svar p? kommentaren:
Tina Thörner 3 år sen

Härligt! Ja nu får vi se hur det blir att skriva händelser, funderingar och utmaningar där ni alla kan hänga på!

Maya 3 år sen

Hej hopp i sommargrönskan!
Självklart vill jag följa dig här på din nya super fina blog !
Kram vi hörs o syns Maya:-)

Svar p? kommentaren:
Tina Thörner 3 år sen

Underbart. Ska bli en kul resa detta ;0)

tony carroll 3 år sen

Hey Tina love the new blog&pages real nice classy,cool,upto date and well very in keeping with your life day2day great lotsa love toe xxxx

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

Relaterade inlägg

(for English: http://www.tinathorner.com) Idag har jag spenderat dagen med min väninna Petra och fick en hel rad mail…från beundransvärda människor som gav mig massor av positiva energier och livsglädje. Idag hade Framgångspodden med…

Underbart när man får meddelande om att två Säffle ungdomar, Elin (min brorsdotter) och Simon, tagit SM-brons på 5000 meter öppet vatten. De simmar idag för Karlstads simsällskap (även JSM- brons gick…

(For English: http://www.tinathorner.com ) En vecka till och sedan kommer jag vakna upp nästa söndag i Kampala i Uganda för att ta del av hur vi skulle kunna skapa utbyten digitalt mellan pedagoger…

(for English: http://www.tinathorner.com) Idag har jag spenderat dagen med min väninna Petra och fick en hel rad mail…från beundransvärda människor som gav mig massor av positiva energier och livsglädje. Idag hade Framgångspodden med…

Vårt hotell i Mbale. (for English: http://www.tinathorner.com ) Efter en vecka med min 3 väninnor som jag visat Sverige i sommarskrud så känns det skönt att få vara tillbaka hemma och på kontoret för…