• 2014-07-17
  • 4
Keith J Cunningham

Idag var det en heldag (10 timmar) med denna fantastiska affärs guru. Det jag lärt mig idag om finansiella analyser och affärsintelligens är ”briljant”. Igår fick jag reda på att school4you missade Erasmus stödet från EU med en poäng för att få ett 3 årigt stöd. Ja det är just marginalerna som gör det, det sitter i blodet från rallytiden. Men efter dagens genomkörare för hur man skapar solida företag – var det BRA! Det ska vara genuina företag! De byggs med, hjärta, hjärna, svett och tårar – inte bidrag!! Så för denna insikt bjöd jag mitt Multi Culti team på middag! Jag bara älskar att ”få nya insikter” och spränga förutfattade meningar!!

2014-07-17 Skapa Framtid

Kommentarer

Oi Norma,sou leonina, mas acho que tenho grandes influências virginianas e, como tal sou organizada como vc e “caxias” até debaixo d’água, portanto, quando sou cobrada também fico reativa.Gostei demais de tua participação na ciranda e agradeço muito tua chamada aqui no blog, viu?Bjos,Calu

kredite für unternehmen plan 4 månader sen

Salve! Le faccio i complimenti per la trasmissione, è veramente bella e traspare la passione con cui lei la conduce. Io studio scienze naturali ed un giorno mi piacerebbe riuscire a fare un lavoro bello come il suo. Arrivederci e buon lavoro.

cheap car insurance 6 månader sen

Mike,Great article! I’m glad I finally got around to reading it! Now, I AM going to get off the computer and pick up something heavy using your cues for the deadlift.

Cade 7 månader sen

The voice of rattanoliiy! Good to hear from you.

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

Relaterade inlägg

(for Englilsh: http://www.tinathorner.com ) Det var just det här jag önskade mig få läsa, se och uppleva- hur mina investeringar och samarbeten (framförallt med Tina Bågenhammar som är min förebild när det gäller att…

(to read this in English: http://www.tinathorner.com ) Den här veckan jobbar jag tillsammans med världens bästa Carina Augustsson och hennes företag Synergize. Vi har äran att få jobba med ledarskapsutveckling på 3 företag, NKT,…

(for Englilsh: http://www.tinathorner.com ) Det var just det här jag önskade mig få läsa, se och uppleva- hur mina investeringar och samarbeten (framförallt med Tina Bågenhammar som är min förebild när det gäller att…

(to read this in English: http://www.tinathorner.com ) Den här veckan jobbar jag tillsammans med världens bästa Carina Augustsson och hennes företag Synergize. Vi har äran att få jobba med ledarskapsutveckling på 3 företag, NKT,…

(For English: http://www.tinathorner.com ) Förra veckan fick jag en magisk artikel från tidningen som skrivit om hur pedagoger och elever idag arbetar med school4you. Tänk vad det värmer i hjärtat att investera och utveckla…