• 2014-07-17
  • 4
Keith J Cunningham

Idag var det en heldag (10 timmar) med denna fantastiska affärs guru. Det jag lärt mig idag om finansiella analyser och affärsintelligens är ”briljant”. Igår fick jag reda på att school4you missade Erasmus stödet från EU med en poäng för att få ett 3 årigt stöd. Ja det är just marginalerna som gör det, det sitter i blodet från rallytiden. Men efter dagens genomkörare för hur man skapar solida företag – var det BRA! Det ska vara genuina företag! De byggs med, hjärta, hjärna, svett och tårar – inte bidrag!! Så för denna insikt bjöd jag mitt Multi Culti team på middag! Jag bara älskar att ”få nya insikter” och spränga förutfattade meningar!!

2014-07-17 Skapa Framtid

Kommentarer

Oi Norma,sou leonina, mas acho que tenho grandes influências virginianas e, como tal sou organizada como vc e “caxias” até debaixo d’água, portanto, quando sou cobrada também fico reativa.Gostei demais de tua participação na ciranda e agradeço muito tua chamada aqui no blog, viu?Bjos,Calu

kredite für unternehmen plan 8 månader sen

Salve! Le faccio i complimenti per la trasmissione, è veramente bella e traspare la passione con cui lei la conduce. Io studio scienze naturali ed un giorno mi piacerebbe riuscire a fare un lavoro bello come il suo. Arrivederci e buon lavoro.

cheap car insurance 10 månader sen

Mike,Great article! I’m glad I finally got around to reading it! Now, I AM going to get off the computer and pick up something heavy using your cues for the deadlift.

Cade 11 månader sen

The voice of rattanoliiy! Good to hear from you.

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

Relaterade inlägg

(for english: http://www.tinathorner.com ) Bild: Regnbågen vid Sipi falls, utmed Mount Elgon, Uganda. Dessa regnbågar  har följt oss (Tina Bågenhammar och mig) genom alla våra gemensamma projekt runt om i världen och där vi…

(For English: http://www.tinathorner.com ) Visst kan man bli nörd på än det ena och än det andra – men jag är super noga med att stämma av hur alla mina 50 triljoner medarbetare jobbar…

(For English http://www.tinathorner.com ) Ja för dessa två och många andra unga har sommaren nu övergått i STUDIER! Men vad kan vara skönare än att även få utdelning av TRÄNING inom sina sporter (samma…

(for English: http://www.tinathorner.com ) Den här helgen fick jag uppleva min första kräftskiva på 15 år i glada vänners lag på Sölje Herrgård i Värmland (så klart). Hade glömt hur ”pilligt” det är att…