• 2014-07-29
  • 2
28 juli – nytt kapitel!

Fick smälta in händelsen från gårdagen och jag ville berätta att det var 7 år sedan jag hade en fantastisk dag tillsammans med mitt X- Mattias Ekström. Igår träffades vi och det bara flöt på helt naturligt, skratt, skoj, karuseller och alla gav av sitt bästa sig själva. Jag med syster Cicci och hennes 2 änglar, Mattias med Heidi och deras 2 änglar. Tiden förändrar, man utvecklas och ser saker genom uppdaterade filter i hjärnan. Det här är livet. Tänk att ha en funktion där man kan välja hur man vill tänka och agera = magiskt – jag gjorde valet när jag såg dem; Här och Nu och framåt. Det kapitlet som var vårt är sedan länge stängt och det blev en skön känsla att veta att vi nu faktiskt startat ett nytt, vänner emellan helt enkelt.

2014-07-29 Mitt liv

Kommentarer

Åsa 3 år sen

Underbart att höra Tina! Mot alla odds är jag och F otroligt bra vänner. Julen firades tillsammans och vi gör ofta saker ihop med Leo. Underbar känsla att kunna ge sitt barn den uppväxten trots att hans föräldrar inte bor ihop. Det är jag mycket stolt över. Kram på dig.

Ninne 3 år sen

Hej !
Du är stark Tina
Jag skulle inte kunna umgås med någon som betett sig som en skitstövel och gör slut via sms
Jag skulle bryta kontakten helt och hållet

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

Relaterade inlägg

(for English: http://www.tinathorner.com) Idag har jag spenderat dagen med min väninna Petra och fick en hel rad mail…från beundransvärda människor som gav mig massor av positiva energier och livsglädje. Idag hade Framgångspodden med…

Underbart när man får meddelande om att två Säffle ungdomar, Elin (min brorsdotter) och Simon, tagit SM-brons på 5000 meter öppet vatten. De simmar idag för Karlstads simsällskap (även JSM- brons gick…

(For English: http://www.tinathorner.com ) En vecka till och sedan kommer jag vakna upp nästa söndag i Kampala i Uganda för att ta del av hur vi skulle kunna skapa utbyten digitalt mellan pedagoger…

(for English: http://www.tinathorner.com) Idag har jag spenderat dagen med min väninna Petra och fick en hel rad mail…från beundransvärda människor som gav mig massor av positiva energier och livsglädje. Idag hade Framgångspodden med…

Vårt hotell i Mbale. (for English: http://www.tinathorner.com ) Efter en vecka med min 3 väninnor som jag visat Sverige i sommarskrud så känns det skönt att få vara tillbaka hemma och på kontoret för…