• 2014-08-10
  • 0
En funderare

Att resa tar sin tid och då behöver man bara ”följa strömmen” av livet och andra. Träffade dansarna Jeanette och Anders på flyget. Vi sov oss igenom våra 6 timmar och 30 minuter. Skönt att man bara ”kan vara” och inget händer eller sker. Huset är som vanligt tyst när jag öppnar dörren, posten ligger och väntar. Har suttit i min massagestol som jag köpte för 10 år sedan och som får mig slappna av lika bra idag som då. Sedan har jag surfat runt och hittade det här filmklippet från Jim Cerre’s, ”Secret to life” efter att tittat på reklamen som Tina Turner gjort för Schweiz, den var verkligen gjord med stil. Skulle vara så spännande att mötas ;O) Sänder med länken så att ni också kan kolla in dessa minuter och fundera på hur just du ser på ditt liv, vart är du idag?, vart vill du komma? – frågorna är många – men skapar man ingen plan och ”delar upp” allt i olika fack, prioriterar och investerar i det som behöver göras för att komma närmare sina mål är det lätt att springa i rutinernas ”rullande hjul”.

2014-08-10 Mitt liv

Kommentarer

Detta inlägg har inga kommentarer ännu. Använd formuläret nedan om du vill bli den första att skriva en kommentar till detta inlägg.

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

Relaterade inlägg

(for English: http://www.tinathorner.com) Idag har jag spenderat dagen med min väninna Petra och fick en hel rad mail…från beundransvärda människor som gav mig massor av positiva energier och livsglädje. Idag hade Framgångspodden med…

Underbart när man får meddelande om att två Säffle ungdomar, Elin (min brorsdotter) och Simon, tagit SM-brons på 5000 meter öppet vatten. De simmar idag för Karlstads simsällskap (även JSM- brons gick…

(For English: http://www.tinathorner.com ) En vecka till och sedan kommer jag vakna upp nästa söndag i Kampala i Uganda för att ta del av hur vi skulle kunna skapa utbyten digitalt mellan pedagoger…

(for English: http://www.tinathorner.com) Idag har jag spenderat dagen med min väninna Petra och fick en hel rad mail…från beundransvärda människor som gav mig massor av positiva energier och livsglädje. Idag hade Framgångspodden med…

Vårt hotell i Mbale. (for English: http://www.tinathorner.com ) Efter en vecka med min 3 väninnor som jag visat Sverige i sommarskrud så känns det skönt att få vara tillbaka hemma och på kontoret för…