• 2014-09-10
  • 0
Motivera Inspirera å hitta….

Jag verkligen älskar att få jobba med människor och kunna dela med mig av verktyg som gör att andra tänker till och ser möjligheter att forma om dessa så att de hjälper dem själva att våga prova nytt. Inte bara att jag träffar på fantastiska och härliga människor – utan jag får komma till vackra och spännande nya platser. Som globetrotter och världsmedborgare älskar jag mitt arbete! Kunde verkligen inte navigerat mera rätt i mitt liv. En liten historia till detta ställe: När jag skulle hitta dit så hade jag ingen GPS i bilen utan en hederlig karta, och inne bland stadens smala gränder och enkelriktade gator stoppade jag och frågade efter vägen. En man sken upp, ”kartläserskan” – lättast är att jag åker med, komplicerat att förklara. Han hette Erik, bott runt om i världen i 40 år, men flyttat hem. Å 3 min senare var jag på rätt väg och han vinkade ”adjö”
Det här var stället jag då fann…..

2014-09-10 Mitt liv

Kommentarer

Detta inlägg har inga kommentarer ännu. Använd formuläret nedan om du vill bli den första att skriva en kommentar till detta inlägg.

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

Relaterade inlägg

(for English: http://www.tinathorner.com) Idag har jag spenderat dagen med min väninna Petra och fick en hel rad mail…från beundransvärda människor som gav mig massor av positiva energier och livsglädje. Idag hade Framgångspodden med…

Underbart när man får meddelande om att två Säffle ungdomar, Elin (min brorsdotter) och Simon, tagit SM-brons på 5000 meter öppet vatten. De simmar idag för Karlstads simsällskap (även JSM- brons gick…

(For English: http://www.tinathorner.com ) En vecka till och sedan kommer jag vakna upp nästa söndag i Kampala i Uganda för att ta del av hur vi skulle kunna skapa utbyten digitalt mellan pedagoger…

(for English: http://www.tinathorner.com) Idag har jag spenderat dagen med min väninna Petra och fick en hel rad mail…från beundransvärda människor som gav mig massor av positiva energier och livsglädje. Idag hade Framgångspodden med…

Vårt hotell i Mbale. (for English: http://www.tinathorner.com ) Efter en vecka med min 3 väninnor som jag visat Sverige i sommarskrud så känns det skönt att få vara tillbaka hemma och på kontoret för…