• 2014-10-19
  • 1
Tyska Autobahn

Ibland är det skönt att ta sig en helg och resa runt med bil på de tyska motorvägarna så man ”får blåsa ur” motorn på Q5:an. Visst känner jag mig trygg att gasa på och idag låg 3:e filen (ytterfilen) på en medelhastighet runt 200 km/h söder över mot Stuttgart. Men då kör vi ändå ”för sakta” andra bilister lägger sig på 240-250 och kör på rad. Lite suddig bild men det är i alla fall skönt att få köra på lagligt ;0)

2014-10-19 Mitt liv

Kommentarer

Pi Hannele Samuelsson 3 år sen

Tack Tina , jag tycker så mycket om att läsa dina inlägg , speciellt de från vägarna .
Du beskriver allt så konkret och levande .

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

Relaterade inlägg

(for English: http://www.tinathorner.com) Idag har jag spenderat dagen med min väninna Petra och fick en hel rad mail…från beundransvärda människor som gav mig massor av positiva energier och livsglädje. Idag hade Framgångspodden med…

Underbart när man får meddelande om att två Säffle ungdomar, Elin (min brorsdotter) och Simon, tagit SM-brons på 5000 meter öppet vatten. De simmar idag för Karlstads simsällskap (även JSM- brons gick…

(for english: http://www.tinathorner.com ) Bild: Regnbågen vid Sipi falls, utmed Mount Elgon, Uganda. Dessa regnbågar  har följt oss (Tina Bågenhammar och mig) genom alla våra gemensamma projekt runt om i världen och där vi…

(For English: http://www.tinathorner.com ) En vecka till och sedan kommer jag vakna upp nästa söndag i Kampala i Uganda för att ta del av hur vi skulle kunna skapa utbyten digitalt mellan pedagoger…