• 2014-12-13
  • 4
Alla underbara!

Idag vill jag sända en tacksamhets blogg till alla som ser till att jag kan ”leva lean” ;0)
Allt från hotell personal på Radisson, flygpersonal på Swissair och taxi förare som hittar rätt vägar och gör så jag kommer ” på sista minuten” men inte försent till alla ni andra som hjälper mig. I går slog också en förkylning till, så i min kropp kändes allt ”extra jobbigt” och då när man behöver det som bäst – ställer alla upp!! Vilka fantastiska vänner jag har!!! Jag kom hem i går kväll och sedan dess ligger jag nerbäddad med service från min bästa granne Nora. Har fått ett nytt ”apotek” vid sängen, färskpressad ginger, citron, honung och varmt vatten. Förkylningsbekämpningsmedel av alla de slag. Så på måndag borde jag var ”fit for action” igen. Längtar ut i naturen, har strålande solsken och 7 grader här just nu. Fotot är från gårdagen och där var det ingen sol….

2014-12-13 Mitt liv

Kommentarer

Sofia 3 år sen

krya på dig Tina ❤️

Svar p? kommentaren:
Tina Thörner 3 år sen

Varmaste tacket och nu är det bara att ta hand om kroppen och komma igen till veckan! Njut av advent!

Carin Coach 3 år sen

Krya på Världens Bästa Tina Thörner! Kraaam! :D

Svar p? kommentaren:
Tina Thörner 3 år sen

Ja det ska jag göra och har gjort – känner som jag är på G – igen idag! Advent hälsningar i massor från alplandet!

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

Relaterade inlägg

(for English: http://www.tinathorner.com) Idag har jag spenderat dagen med min väninna Petra och fick en hel rad mail…från beundransvärda människor som gav mig massor av positiva energier och livsglädje. Idag hade Framgångspodden med…

Underbart när man får meddelande om att två Säffle ungdomar, Elin (min brorsdotter) och Simon, tagit SM-brons på 5000 meter öppet vatten. De simmar idag för Karlstads simsällskap (även JSM- brons gick…

(For English: http://www.tinathorner.com ) En vecka till och sedan kommer jag vakna upp nästa söndag i Kampala i Uganda för att ta del av hur vi skulle kunna skapa utbyten digitalt mellan pedagoger…

(for English: http://www.tinathorner.com) Idag har jag spenderat dagen med min väninna Petra och fick en hel rad mail…från beundransvärda människor som gav mig massor av positiva energier och livsglädje. Idag hade Framgångspodden med…

Vårt hotell i Mbale. (for English: http://www.tinathorner.com ) Efter en vecka med min 3 väninnor som jag visat Sverige i sommarskrud så känns det skönt att få vara tillbaka hemma och på kontoret för…