• 2014-12-16
  • 7
En dag i mitt älskade hem vid spisen

Har nu kommit på rull igen. Igår var det möten i Schweiz å i morgon Österrike. Bil, flyg, tåg, taxi…. Idag var det dax att plocka fram kokboken och laga en svamp/tryffel risotto! Det är fantastiskt rogivande att utmana sig själv och sedan har jag mina grannar som ”testers” . Nu är disken och vännerna hemma, jag har lagt fram kläder och packat ”arbetsväskan”, väckarklockan på 4… Här en bild innan 55 minuter av rörning i grytan startade. 3 av dem fick matlådor med för morgondagen.

2014-12-16 Mitt liv

Kommentarer

These idiots cannot even answer the questions, they are like robots, parroting phrases they have rehearsed. Oh and they can’t stay on topic and Obama thinks the Iran/Iraq war was 20 years ago.

autokredit 4 månader sen

deckard dit :Article qui en dit long également sur la compromission de soi-disant journalistes qui n’ose révéler le pot aux roses (a part 24 heures actu)…Je les croyais indépendants, ils sont justes asservis à leur patron…

The Ships’s Voyages…I think technology just makes it worse. Now there’s a channel to by no means treatment, now there will not likely be considered a likelihood for them to find….

http://www./ 8 månader sen

up at around 7AM (gmt+1) and go through our emails and new comments. Since we’re on the other side of the world from most our readers, the blog is most active when we’re sleeping. Once we have disected our inbox, we’ll start […] ?ród?o: John Cow

El sábado me toca a miiiii!! Que emoción! sin dudas la vamos a pasar bárbaro, con la locura de mis amigas ni lo pienso jajajajaja QUE BELLA ESTABAS DE MUJER MARAVILLA! Ni se lo que me espera a mi.

Located your short article really exciting certainly. I genuinely really enjoyed examining it so you make very some superior details. I am going to bookmark this internet site with the foreseeable future! Relly terrific post.

Melia 1 år sen

I agree. I'm really waiting for the Mariucci Classic where Boston College and Minnesota will square off on December 30 in a pre-Frozen Four preview of what could be the final two teams in the touemanrnt. It should be a beauty!

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

Relaterade inlägg

(For English: http://www.tinathorner.com ) Vilken tur att just min mamma – ja allas mammor – satsade energi och kraft och kärlek på att ge oss liv – så att vi fick chansen att skapa…

(For English: http://www.tinathorner.com ) Att skapa sin meningen med livet samt ha kul på resan är mitt mål varje dag i varje möte med varje människa och uppgift jag tar mig an. Jag är…

(for Englilsh: http://www.tinathorner.com ) Det var just det här jag önskade mig få läsa, se och uppleva- hur mina investeringar och samarbeten (framförallt med Tina Bågenhammar som är min förebild när det gäller att…

(to read this in English: http://www.tinathorner.com ) Den här veckan jobbar jag tillsammans med världens bästa Carina Augustsson och hennes företag Synergize. Vi har äran att få jobba med ledarskapsutveckling på 3 företag, NKT,…

(For English: http://www.tinathorner.com ) Förra veckan fick jag en magisk artikel från tidningen som skrivit om hur pedagoger och elever idag arbetar med school4you. Tänk vad det värmer i hjärtat att investera och utveckla…