• 2015-03-16
  • 0
VÅR-INSPIRATION

När jag nu är tillbaka bakom datorn, solen strålar, fåglarna kvittra och rummet fylls av den friska luften och just tillbaka efter att ha blivit bjuden på lunch i detta fantastisk vårväder hemma vid Bodensjön, så delar jag med mig av mitt foto som jag har på skrivbordet. Gissa att jag är hög på livet då jag ”mantrat in” detta under flera år, min hjärna får ta in det varje dag vid skrivbordet – vilka mail eller meddelande jag än får – så läser jag, tar ett nytt andetag och frågar mig; Hur ska jag hantera det som just nu skett utifrån att jag tar den mest positiva vinkeln jag kan ta? Sedan jobbar jag utifrån den valda vägen. Men idag har det bara varit härliga – positiva – möjlighetstänkande mail och samtal. Ett som verkligen berörde fyllt av energi, var samtalet med Anders Wall, min manliga förebild!

Anders Wall

2015-03-16 Mitt liv

Kommentarer

Detta inlägg har inga kommentarer ännu. Använd formuläret nedan om du vill bli den första att skriva en kommentar till detta inlägg.

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

Relaterade inlägg

(for English: http://www.tinathorner.com) Idag har jag spenderat dagen med min väninna Petra och fick en hel rad mail…från beundransvärda människor som gav mig massor av positiva energier och livsglädje. Idag hade Framgångspodden med…

Underbart när man får meddelande om att två Säffle ungdomar, Elin (min brorsdotter) och Simon, tagit SM-brons på 5000 meter öppet vatten. De simmar idag för Karlstads simsällskap (även JSM- brons gick…

(For English: http://www.tinathorner.com ) En vecka till och sedan kommer jag vakna upp nästa söndag i Kampala i Uganda för att ta del av hur vi skulle kunna skapa utbyten digitalt mellan pedagoger…

(for English: http://www.tinathorner.com) Idag har jag spenderat dagen med min väninna Petra och fick en hel rad mail…från beundransvärda människor som gav mig massor av positiva energier och livsglädje. Idag hade Framgångspodden med…

Vårt hotell i Mbale. (for English: http://www.tinathorner.com ) Efter en vecka med min 3 väninnor som jag visat Sverige i sommarskrud så känns det skönt att få vara tillbaka hemma och på kontoret för…