• 2015-04-08
  • 2
Mötesdagen blev fotodag

  

Ibland är det bara att hänga på och fånga livet! Skulle haft möte idag med Herbert och Jens, men den ena av de 2 fick förhinder. Berättade då för Jens (på bilden) att jag egentligen skulle varit och tagit foto hos Gunilla i Zurich. Han i sin tur berättade att han jobbat i en stor fotostudio och tagit bilder på klockor, bilar och smycken. Sagt och gjort – han åkte och hämtade sin mobila ”fotostudio” och vi körde till vår skola här i Fruthwilen. Så nu blir det nya bilder för SETT mässan till veckan!! Mötet blev framflyttat till i morgon. Ja sånt är livet, ja sånt är livet…..

2015-04-08 Mitt liv

Kommentarer

Malin Hall 2 år sen

Gokväll!! Såg ett mycket positivt inslag med dig på tvn för någon vecka sedan. Fantastiskt energigivande, levde nog ett par dagar på det faktiskt!!! :) Behöver mer… Föreläser du i krokarna Säffle-Karlstad ? Ha det bäst! //Malin

Svar p? kommentaren:
Tina Thörner 2 år sen

Hej hej världens bästa Malin,
Tack för de värmande orden och jag är ledsen för sent svar. Det är inget som ligger i piplinen – men vem vet. Ha en fantastisk fortsättning på helgen. Alpen energier Tina

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

Relaterade inlägg

(for English: http://www.tinathorner.com) Idag har jag spenderat dagen med min väninna Petra och fick en hel rad mail…från beundransvärda människor som gav mig massor av positiva energier och livsglädje. Idag hade Framgångspodden med…

Underbart när man får meddelande om att två Säffle ungdomar, Elin (min brorsdotter) och Simon, tagit SM-brons på 5000 meter öppet vatten. De simmar idag för Karlstads simsällskap (även JSM- brons gick…

(For English: http://www.tinathorner.com ) En vecka till och sedan kommer jag vakna upp nästa söndag i Kampala i Uganda för att ta del av hur vi skulle kunna skapa utbyten digitalt mellan pedagoger…

(for English: http://www.tinathorner.com) Idag har jag spenderat dagen med min väninna Petra och fick en hel rad mail…från beundransvärda människor som gav mig massor av positiva energier och livsglädje. Idag hade Framgångspodden med…

Vårt hotell i Mbale. (for English: http://www.tinathorner.com ) Efter en vecka med min 3 väninnor som jag visat Sverige i sommarskrud så känns det skönt att få vara tillbaka hemma och på kontoret för…