• 2016-05-06
  • 1
Nu är värmen & energierna här

Med våren kommer extra mycket energi och den här veckan har jag försökt att komma ikapp med allt som halkat efter och jag är på god väg! Ska ha allt klart med trädgård, hus och kontor till på söndag.

Har också suttit med flera nya funderingar och förslag för hösten – så nu känner jag av förändringens vindar…..

Men som mormor sa; I lugnet ligger kraften, så ta dagen som den kommer och gör det bästa av den. Och det gör jag just nu!

Kom på under tiden jag klippte gräset att jag inte skrivit på min blogg på en vecka…. men dyker det upp något spännande då kommer det ut här.

Alpen energier i massor från ett strålande Bodensee!

 

 

 

2016-05-06 Mitt liv

Kommentarer

Kailey 1 år sen

Eugene wrt82:&#oe20;iTunes can’t stop crowing about its Beatles coup. But aren’t they already pirated to kingdom come?”Damning evidence, in my view, of the gross and extraordinary exaggeration of the whole level of pirating claimed by the Music Industry.

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

Relaterade inlägg

(for English: http://www.tinathorner.com) Idag har jag spenderat dagen med min väninna Petra och fick en hel rad mail…från beundransvärda människor som gav mig massor av positiva energier och livsglädje. Idag hade Framgångspodden med…

Underbart när man får meddelande om att två Säffle ungdomar, Elin (min brorsdotter) och Simon, tagit SM-brons på 5000 meter öppet vatten. De simmar idag för Karlstads simsällskap (även JSM- brons gick…

(For English: http://www.tinathorner.com ) En vecka till och sedan kommer jag vakna upp nästa söndag i Kampala i Uganda för att ta del av hur vi skulle kunna skapa utbyten digitalt mellan pedagoger…

(for English: http://www.tinathorner.com) Idag har jag spenderat dagen med min väninna Petra och fick en hel rad mail…från beundransvärda människor som gav mig massor av positiva energier och livsglädje. Idag hade Framgångspodden med…

Vårt hotell i Mbale. (for English: http://www.tinathorner.com ) Efter en vecka med min 3 väninnor som jag visat Sverige i sommarskrud så känns det skönt att få vara tillbaka hemma och på kontoret för…