• 2014-04-02
  • 0
Höglunda skolan i Säffle

Här är själva “spindeln i nätet skolan”! Häglundaskolan i Säffle! Det här kommer bli en spännande resa och jag har blivit så väl mottagen av skolledningen och kommunen genom Mikael Blom samt Eva som är lärare i språk på skolan. Det känna underbart att få känna detta support och viljan att skapa möjligheter för ungdomar att få göra utbyten med ungdomar från hela världen i deras egna klassrum. Att eleverna själva ska få vara med och bidra till utveckling både på sin ort och med andra i “cyber space”. År 1984 gick jag ur 9:an och vem hade då funderingar på att man skulle kunnat haft projekt ihop med afrikanska eller asiatiska ungdomar i sin egen ålder som också vill skapa ett innehållsrikt och hållbart liv för sin och familjens framtid! Heja Säffle nu ska vi tillsammans bidra!!! Vet också att det alltid är svårt att bli “profet” i sin egen hembygd – men även den synen som så mycket annat som vi människor skapat i våra tankebanor –  blir ju bara till verklighet när man börjar tro på dem – annars är det ju bara “kemiska synapser” som har skapas och  som man inte behöver rätta sig efter ;o)

2014-04-02 Skapa Framtid

Kommentarer

Detta inlägg har inga kommentarer ännu. Använd formuläret nedan om du vill bli den första att skriva en kommentar till detta inlägg.

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

Relaterade inlägg

(for English:http://www.tinathorner.com ) WOW!! Vem hade kunnat tro att det skulle gå som på “räls” att få fart på alla solceller och elkablar i alla delar av skolan. Företaget i Mbale (green village),…

Vad jag älskar när man kan jobba med varandra, skapa dynamik, utbyta kunskaper – vart man än är i världen!!  Idag har världens bästa Moa Vikner på Clio Online och jag startat…

(for English:http://www.tinathorner.com ) WOW!! Vem hade kunnat tro att det skulle gå som på “räls” att få fart på alla solceller och elkablar i alla delar av skolan. Företaget i Mbale (green village),…

Vad jag älskar när man kan jobba med varandra, skapa dynamik, utbyta kunskaper – vart man än är i världen!!  Idag har världens bästa Moa Vikner på Clio Online och jag startat…