• 2014-04-06
  • 1
FLYGPLATSER!!

Den här veckan har varit full av resor – som är en del av mitt liv! 2 flyg/dag under 4 av veckans 7 dagar! Inte konstigt de kalla mig “skandinavisk globetrotter”. Men jag älskar det och som farmor alltid sa “gör en inget – så blir dä inget”. Nu GÖR VI!!

2014-04-06 Mitt liv

Kommentarer

Eagle 1 år sen

Bonsoir Michel,Moi je suis assez d’accord avec le fait que pour se sentir rassasié, il n’y a pas plus efficace que les protéines. Juqi;&#8217usci il y avait une grosse polémique à propos du soja mais ils viennent enfin d’avouer qu’ils se basaient uniquement sur les comportements animaux et qu’ils ne voulaient pas que les gens arrêtent de boire du lait de vache.Je crois fermement que remplacer le lait par du soja sous toutes ses formes est une excellente solution.

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

Relaterade inlägg

(For English: http://www.tinathorner.com ) Visst kan man bli nörd på än det ena och än det andra – men jag är super noga med att stämma av hur alla mina 50 triljoner medarbetare jobbar…

(for English:http://www.tinathorner.com ) WOW!! Vem hade kunnat tro att det skulle gå som på “räls” att få fart på alla solceller och elkablar i alla delar av skolan. Företaget i Mbale (green village),…

Vad jag älskar när man kan jobba med varandra, skapa dynamik, utbyta kunskaper – vart man än är i världen!!  Idag har världens bästa Moa Vikner på Clio Online och jag startat…