• 2014-05-19
  • 0

Naturen förstår nog alla är min plats att ladda själ och hjärta. Jag påminner mig varje dag om hur magiskt det är att få vara i “jordelivet”! Glöm aldrig att varje dag är en dag mindre… Läste på nätet i morse att Linda 33, 3 barns mamma som bloggat om sin sista tid i livet dog i går. Allt vacker i vår omgivning kan sinnena ta in och det kostar inget! Träna dem att starta en hormondusch i hjärnan av “må bra” känsla – det har jag tränat på och idag blir jag euforisk av att ta in naturen och bara njuta i 5 minuter och vara tacksam för dagen, även om vissa ibland “suger” – då tar jag det med !

2014-05-19 Mitt liv

Kommentarer

Detta inlägg har inga kommentarer ännu. Använd formuläret nedan om du vill bli den första att skriva en kommentar till detta inlägg.

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Relaterade inlägg

Vart tog alla dagar under hösten vägen?  Sist jag skrev var vi i Paris? Många resdagar och möten senare, ser jag ut över alperna och summerar dessa 3 första månader med FIA…

(For English: http://www.tinathorner.com ) Då var det dags igen för vårt andra avsnitt i P4…. Rasmus och jag hade verkligen en fantastisk söndag med er alla som lyssnade! Så tacksamma för alla era positiva…

TORSBY 2019-02-15 Service Park Rally Sweden 2019 H.K.H. Prins Carl Philip besšker Service Park i Torsby under RAlly Sweden 2019 Foto: Peo Mšller rally, Rally Sweden, Closer To Rally, WRC, Service Park,…

Vart tog alla dagar under hösten vägen?  Sist jag skrev var vi i Paris? Många resdagar och möten senare, ser jag ut över alperna och summerar dessa 3 första månader med FIA…

(for English: http://www.tinathorner.com ) Så STOLT över mitt TEAM!! Vilken resa vi gjort under de senaste åren och att nu efter alla insatser få berätta om det projektet som legat mig varmt om hjärtat är en…