• 2014-05-22
  • 0
Sigtunaskolan!!

Vilken dag!! Först möte på Veckans Affärer sedan från 11 en heldag med lärare, elever å föräldrar i projektet “Lådbilsracet”. Det är lärare på skolan som gjort detta utifrån det entreprenöriella lärandet. Jobbat ihop över 5 ämnen i projektet, å ibland har ungdomarna varken tagit rast eller lunch. De brann, de strålade, andra elever från andra skolor kom och undrade varför det inte gjordes sådana upplägg av deras lärare? Kommer tillbaka till det som jag är helt övertygad om – när unga får sitt inre driv på fart – kan inget stoppa den. Intresse, ansvar, delaktighet, lär sig och som bonus klarar de alla prov….. Hur länge ska vi behöva dras med “munkarnas” strukturer från 1800-talet när hjärnforskningen idag kan visa hur vi får unga att BRINNA för sina kunskaper å utveckling? Detta team stod som värdiga vinnare å av dem fick jag kramar i massor!! (Från andra också) Full pott på dagen idag på alla plan alltså ;0)

2014-05-22 Skapa Framtid

Kommentarer

Detta inlägg har inga kommentarer ännu. Använd formuläret nedan om du vill bli den första att skriva en kommentar till detta inlägg.

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Relaterade inlägg

(For English: http://www.tinathorner.com ) Nu är det full fart på det digitala skapandet på school4you från lärarna på Loi Waisi (skola Uganda). De är så tacksamma för  datorer, plattor och mobiler som STENA…

(for english:  http://www.tinathorner.com ) 14 MAJ 2018 Tina Thörner ska öka intresset för naturvetenskap, teknik och matematik Tina Thörner är en av världens mest framgångsrika kartläsare i rally. Nu är hon även ny…

TORSBY 2019-02-15 Service Park Rally Sweden 2019 H.K.H. Prins Carl Philip besšker Service Park i Torsby under RAlly Sweden 2019 Foto: Peo Mšller rally, Rally Sweden, Closer To Rally, WRC, Service Park,…

Vart tog alla dagar under hösten vägen?  Sist jag skrev var vi i Paris? Många resdagar och möten senare, ser jag ut över alperna och summerar dessa 3 första månader med FIA…

(for English: http://www.tinathorner.com ) Så STOLT över mitt TEAM!! Vilken resa vi gjort under de senaste åren och att nu efter alla insatser få berätta om det projektet som legat mig varmt om hjärtat är en…