• 2014-06-10
  • 0
SAS Personal som skapar Image

Jag flyger ju ständigt, de senaste 3 åren har jag varit supernöjd med service och alternativ som SAS gett mig som kund. Idag överträffades allt av Bengt och piloterna, Tommy och Marco. Bengan sjöng “your beautiful, your beautiful and it’s true” när han kom och serverade kaffe till mig! Sedan bjöd piloterna in mig så jag var med i cockpit hela resan och hade härligt utbyte! Vilka medarbetare!! Det är detta som blir de “bästa kryddorna” i ens liv!!! Varje företag skapas av “medarbetarnas attityder och mindset”. För mig är det rätt väg för framgång!


Vi 3 från cockpit!

20140610-234417-85457816.jpg
Sjungande Bengt!

2014-06-10 Skapa Framtid

Kommentarer

Detta inlägg har inga kommentarer ännu. Använd formuläret nedan om du vill bli den första att skriva en kommentar till detta inlägg.

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

Relaterade inlägg

(for english: http://www.tinathorner.com ) Bild: Regnbågen vid Sipi falls, utmed Mount Elgon, Uganda. Dessa regnbågar  har följt oss (Tina Bågenhammar och mig) genom alla våra gemensamma projekt runt om i världen och där vi…

(For English: http://www.tinathorner.com ) Visst kan man bli nörd på än det ena och än det andra – men jag är super noga med att stämma av hur alla mina 50 triljoner medarbetare jobbar…