• 2014-06-12
  • 0
Inspirerar Svenska Marinkåren.

Vilket härligt team jag fick ha utbyte med under dagen i Karlskrona. Jag berättade om att skapa dynamik i team, manligt – kvinnligt i “skarpt läge” och om hur viktigt det är att jobba från cellnivå och framåt-uppåt! Målet var att mixa skratt med insikter för teamet och privat. Fick världens bästa kram av “högsta chefen”, kommendör Erik Andersson. Sedan rundtur för att beskåda det härliga kulturarvet. På basen fanns också fantastiska galjonsfigurer.

2014-06-12 Skapa Framtid

Kommentarer

Detta inlägg har inga kommentarer ännu. Använd formuläret nedan om du vill bli den första att skriva en kommentar till detta inlägg.

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

Relaterade inlägg

(for english: http://www.tinathorner.com ) Bild: Regnbågen vid Sipi falls, utmed Mount Elgon, Uganda. Dessa regnbågar  har följt oss (Tina Bågenhammar och mig) genom alla våra gemensamma projekt runt om i världen och där vi…

(For English: http://www.tinathorner.com ) Visst kan man bli nörd på än det ena och än det andra – men jag är super noga med att stämma av hur alla mina 50 triljoner medarbetare jobbar…