• 2014-06-18
  • 2
En dag till i luften!!

Jag har strålat hela dagen!! Sista flygresan på lääännnggeee…. Och det var underbart att komma landande mot Zürich och se Bodensjön glittra som GULD! Naturen kan verkligen bjuda in till häpnadsväckande bilder för hjärnan som då sätter igång stimulerande och njutningsbara tankar. Ställde in all packning och har nu suttit på terassen och bara fokuserat på hur fantastiskt det är att andas och av att vara hemma!!!!

2014-06-18 Mitt liv

Kommentarer

Jesper 6 år sen

Hej där!
Före jag ens visste vem du var kände jag att den är personen är positiv och sprider så mycket glädje runt sig. Tack för det!

/Flög arlanda. – Zurich

Svar p? kommentaren:
Tina Thörner 6 år sen

Varmaste tacket! Det värmer i sommarvärmen här.

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Relaterade inlägg

Vart tog alla dagar under hösten vägen?  Sist jag skrev var vi i Paris? Många resdagar och möten senare, ser jag ut över alperna och summerar dessa 3 första månader med FIA…

(For English: http://www.tinathorner.com ) Då var det dags igen för vårt andra avsnitt i P4…. Rasmus och jag hade verkligen en fantastisk söndag med er alla som lyssnade! Så tacksamma för alla era positiva…

TORSBY 2019-02-15 Service Park Rally Sweden 2019 H.K.H. Prins Carl Philip besšker Service Park i Torsby under RAlly Sweden 2019 Foto: Peo Mšller rally, Rally Sweden, Closer To Rally, WRC, Service Park,…

Vart tog alla dagar under hösten vägen?  Sist jag skrev var vi i Paris? Många resdagar och möten senare, ser jag ut över alperna och summerar dessa 3 första månader med FIA…

(for English: http://www.tinathorner.com ) Så STOLT över mitt TEAM!! Vilken resa vi gjort under de senaste åren och att nu efter alla insatser få berätta om det projektet som legat mig varmt om hjärtat är en…