• 2014-06-24
  • 0
Full fart i köket!

Att hjärnan sänder ut extra “må bra” hormoner när den får belöningar från mat, har ju experterna tagit fram. Jag kan intyga detta. Kanske är det genom att jag också fått mera kunskap genom matprogrammet jag var med i förra året? Nu lagar jag mat så mina grannar står handfallna och idag spelade Petra in en film till Svetiges “riktiga” mat Tina. Vi är ju bekanta – från mig mitt bland alla grytor. Idag fiskfilé – tempra från färsk fisk alla Bodensjön, färskpotatismos med citron och dill samt rimmad gurka och en sallad. Så igen bevisar detta för mig att när man får lite kunskap om något vill man ha mer – för känslan av stolthet och “må bra” hormonerna gör att man bara NJUUUTTTEEERRRR……

2014-06-24 Mitt liv

Kommentarer

Detta inlägg har inga kommentarer ännu. Använd formuläret nedan om du vill bli den första att skriva en kommentar till detta inlägg.

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

Relaterade inlägg

(For English: http://www.tinathorner.com ) Visst kan man bli nörd på än det ena och än det andra – men jag är super noga med att stämma av hur alla mina 50 triljoner medarbetare jobbar…

(For English: http://www.tinathorner.com ) Visst kan man bli nörd på än det ena och än det andra – men jag är super noga med att stämma av hur alla mina 50 triljoner medarbetare jobbar…