• 2014-06-25
  • 7
Düsseldorf tur å retur!

Efter alla dagar i hemmet var det uppfriskande att få göra en “business day”. Jag håller på och jobbar med ett upplägg när det gäller hälsa – men ibland bara häpnas man av hur moralen fungerar i den här “sfären”. Jag utgår från att alla jobbar utifrån sunda värderingar när man ger sig in i affärsvärlden – men jisses vilka överraskningar som dyker upp. Där satt de slokörade och bad om ursäkt och presenterade en massa ursäkter….. Vad lärde jag mig? Att jag behöver bli mera observant och gå djupare ner i leden av undersökningar samt skriva avtal redan första mötet och efter varje överenskommelse! Av erfarenheter blir man “vassare” !!!

2014-06-25 Mitt liv

Kommentarer

fifa coins free ios 7 månader sen

Thanks so much for the writeup! We've had an awesome first week, and we're pumped to move forward and keep helping people find more and more projects to donate to.

Hilzoy includes a roundup of all the lies that have been identified in Will’s column. but it’s in a very concise format, so here’s an expanded format that may be easier to use:

http://www./ 10 månader sen

03/11/2011Amigas y amigos, espero me reciban este sábado para animar el evento de REDOLES, para transmisión desde RADIOLOGICA, un abrazo, ahhh los que van diciendo que están escuchando radiologica, tienen un pisquito sour? solo como patudéz de mi parte, un abrazo

Hmm it looks like your blog ate my first comment (it was super long) so I guess I’ll just sum it up what I wrote and say, I’m thoroughly enjoying your blog. I too am an aspiring blog writer but I’m still new to the whole thing. Do you have any helpful hints for novice blog writers? I’d genuinely appreciate it.

I just came back from my church where we were baking nut rolls for our fundraiser. More than half of the ones baked today split open while being baked. What causes this? Thank you for any help you can give us.

If it were a simple matter of fiat money supply being artificially inflated, than wages would inflate along with the price of goods and services. Wages haven’t inflated.

Dell 1 år sen

This “free sharing” of inrfomation seems too good to be true. Like communism.

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

Relaterade inlägg

(For English: http://www.tinathorner.com ) Visst kan man bli nörd på än det ena och än det andra – men jag är super noga med att stämma av hur alla mina 50 triljoner medarbetare jobbar…

(For English: http://www.tinathorner.com ) Visst kan man bli nörd på än det ena och än det andra – men jag är super noga med att stämma av hur alla mina 50 triljoner medarbetare jobbar…