• 2014-07-04
  • 5

Ja mitt paradis här hemma bjuder verkligen på sina bästa sidor. Den fantastiska naturen jag har utanför dörren känns för mig ovärderlig för att hitta energi och inspiration att skapa mitt bästa liv.

2014-07-04 Mitt liv

Kommentarer

Lotta Bergström 6 år sen

Bästa Tina…kommer följa dig

Svar p? kommentaren:
Tina Thörner 6 år sen

Härligt! Ja nu får vi se hur det blir att skriva händelser, funderingar och utmaningar där ni alla kan hänga på!

Maya 6 år sen

Hej hopp i sommargrönskan!
Självklart vill jag följa dig här på din nya super fina blog !
Kram vi hörs o syns Maya:-)

Svar p? kommentaren:
Tina Thörner 6 år sen

Underbart. Ska bli en kul resa detta ;0)

tony carroll 6 år sen

Hey Tina love the new blog&pages real nice classy,cool,upto date and well very in keeping with your life day2day great lotsa love toe xxxx

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Relaterade inlägg

Vart tog alla dagar under hösten vägen?  Sist jag skrev var vi i Paris? Många resdagar och möten senare, ser jag ut över alperna och summerar dessa 3 första månader med FIA…

(For English: http://www.tinathorner.com ) Då var det dags igen för vårt andra avsnitt i P4…. Rasmus och jag hade verkligen en fantastisk söndag med er alla som lyssnade! Så tacksamma för alla era positiva…

TORSBY 2019-02-15 Service Park Rally Sweden 2019 H.K.H. Prins Carl Philip besšker Service Park i Torsby under RAlly Sweden 2019 Foto: Peo Mšller rally, Rally Sweden, Closer To Rally, WRC, Service Park,…

Vart tog alla dagar under hösten vägen?  Sist jag skrev var vi i Paris? Många resdagar och möten senare, ser jag ut över alperna och summerar dessa 3 första månader med FIA…

(for English: http://www.tinathorner.com ) Så STOLT över mitt TEAM!! Vilken resa vi gjort under de senaste åren och att nu efter alla insatser få berätta om det projektet som legat mig varmt om hjärtat är en…