• 2014-07-08
  • 0
Att styra upp sitt liv!

Olika dagar kräver olika åtagande! Att leva i ett icke EU land, med ett EU land 4 km bort, ger både för och nackdelar. Skulle ha en väska till min lilla projektor. Den är nyutkommen, finns i sortimentet – kan levereras i Tyskland men först om en månad i Schweiz. Ja då blev det att beställa på internet och få den levererad till en väns adress i Konstanz. Passade på att köpa lite leksaker för min kommande coaching helg i Alta. Den här affären har så många ” kuliga” prylar. Barnasinnet är så härligt att våga ta fram och njuta av att få busa med sina valda sanningar.

2014-07-08 Mitt liv

Kommentarer

Detta inlägg har inga kommentarer ännu. Använd formuläret nedan om du vill bli den första att skriva en kommentar till detta inlägg.

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Relaterade inlägg

Vart tog alla dagar under hösten vägen?  Sist jag skrev var vi i Paris? Många resdagar och möten senare, ser jag ut över alperna och summerar dessa 3 första månader med FIA…

(For English: http://www.tinathorner.com ) Då var det dags igen för vårt andra avsnitt i P4…. Rasmus och jag hade verkligen en fantastisk söndag med er alla som lyssnade! Så tacksamma för alla era positiva…

TORSBY 2019-02-15 Service Park Rally Sweden 2019 H.K.H. Prins Carl Philip besšker Service Park i Torsby under RAlly Sweden 2019 Foto: Peo Mšller rally, Rally Sweden, Closer To Rally, WRC, Service Park,…

Vart tog alla dagar under hösten vägen?  Sist jag skrev var vi i Paris? Många resdagar och möten senare, ser jag ut över alperna och summerar dessa 3 första månader med FIA…

(for English: http://www.tinathorner.com ) Så STOLT över mitt TEAM!! Vilken resa vi gjort under de senaste åren och att nu efter alla insatser få berätta om det projektet som legat mig varmt om hjärtat är en…