• 2014-07-16
  • 0
Whow!!!

Ja att min Business Mastery skulle bli intensiv hade jag i sinnet. Men från kl 10 till kl 19 utan rast… Då en timma och sedan fram till efter midnatt…. Tur man har tränat på att hålla fokus och peak state vad som än händer! Jobbar med att sortera ut school4you’s struktur och upplägg för framtiden. Idag har jag analyserat vart i business cykeln vi befinner oss – vad man kan vänta sig för utmaningar och vilken kompetens som behöver tillkomma. Vi kom fram till att jag var en extra bra Ledare/Manager som kan motivera och få med alla på banan och behöver kompletteras med mera av min “artist och entreprenörssida”. Här en bild av de 7 krafterna!

2014-07-16 Skapa Framtid

Kommentarer

Detta inlägg har inga kommentarer ännu. Använd formuläret nedan om du vill bli den första att skriva en kommentar till detta inlägg.

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Relaterade inlägg

(For English: http://www.tinathorner.com ) Nu är det full fart på det digitala skapandet på school4you från lärarna på Loi Waisi (skola Uganda). De är så tacksamma för  datorer, plattor och mobiler som STENA…

(for english:  http://www.tinathorner.com ) 14 MAJ 2018 Tina Thörner ska öka intresset för naturvetenskap, teknik och matematik Tina Thörner är en av världens mest framgångsrika kartläsare i rally. Nu är hon även ny…

TORSBY 2019-02-15 Service Park Rally Sweden 2019 H.K.H. Prins Carl Philip besšker Service Park i Torsby under RAlly Sweden 2019 Foto: Peo Mšller rally, Rally Sweden, Closer To Rally, WRC, Service Park,…

Vart tog alla dagar under hösten vägen?  Sist jag skrev var vi i Paris? Många resdagar och möten senare, ser jag ut över alperna och summerar dessa 3 första månader med FIA…

(for English: http://www.tinathorner.com ) Så STOLT över mitt TEAM!! Vilken resa vi gjort under de senaste åren och att nu efter alla insatser få berätta om det projektet som legat mig varmt om hjärtat är en…