• 2014-07-17
  • 1
Keith J Cunningham

Idag var det en heldag (10 timmar) med denna fantastiska affärs guru. Det jag lärt mig idag om finansiella analyser och affärsintelligens är “briljant”. Igår fick jag reda på att school4you missade Erasmus stödet från EU med en poäng för att få ett 3 årigt stöd. Ja det är just marginalerna som gör det, det sitter i blodet från rallytiden. Men efter dagens genomkörare för hur man skapar solida företag – var det BRA! Det ska vara genuina företag! De byggs med, hjärta, hjärna, svett och tårar – inte bidrag!! Så för denna insikt bjöd jag mitt Multi Culti team på middag! Jag bara älskar att “få nya insikter” och spränga förutfattade meningar!!

2014-07-17 Skapa Framtid

Kommentarer

Charlesnop 1 år sen

hOur company offers a wide variety of non prescription products. Visit our health portal in case you want to feel better with a help generic supplements. Our site offers a wide variety of non prescription drugs. Look at our health website in case you want to look healthier with a help generic supplements. Our company provides a wide variety of non prescription drugs. Look at our health portal in case you want to to feel healthier with a help of generic supplements. Our company provides a wide variety of non prescription products. Take a look at our health site in case you want to feel better with a help generic supplements. Our company offers a wide variety of healthcare products. Visit our health contributing website in case you want to feel healthier. Our company offers herbal pharmacy. Look at our health contributing portal in case you want to feel healthier.
Our company offers safe weight loss products. Take a look at our health contributing portal in case you want to strengthen your health. Our company provides a wide variety of health products. Look at our health contributing portal in case you want to strengthen your health. Our company offers herb-based weight loss products. Look at our health contributing website in case you want to strengthen your health. Our company offers herbal healthcare products. Visit our health contributing site in case you want to strengthen your health. Our company offers a wide variety of health and related products. Visit our health contributing website in case you want to feel healthier.

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Relaterade inlägg

(For English: http://www.tinathorner.com ) Nu är det full fart på det digitala skapandet på school4you från lärarna på Loi Waisi (skola Uganda). De är så tacksamma för  datorer, plattor och mobiler som STENA…

(for english:  http://www.tinathorner.com ) 14 MAJ 2018 Tina Thörner ska öka intresset för naturvetenskap, teknik och matematik Tina Thörner är en av världens mest framgångsrika kartläsare i rally. Nu är hon även ny…

TORSBY 2019-02-15 Service Park Rally Sweden 2019 H.K.H. Prins Carl Philip besšker Service Park i Torsby under RAlly Sweden 2019 Foto: Peo Mšller rally, Rally Sweden, Closer To Rally, WRC, Service Park,…

Vart tog alla dagar under hösten vägen?  Sist jag skrev var vi i Paris? Många resdagar och möten senare, ser jag ut över alperna och summerar dessa 3 första månader med FIA…

(for English: http://www.tinathorner.com ) Så STOLT över mitt TEAM!! Vilken resa vi gjort under de senaste åren och att nu efter alla insatser få berätta om det projektet som legat mig varmt om hjärtat är en…