• 2014-07-19
  • 0
Ojojoj…

Idag har vi gått igenom regeringars ekonomi, hur banker och pensionsförsäkringar mm tjänar pengar. Och jag blir mörkrädd! Livet efter denna vecka kommer aldrig bli som förut! Hur kan vi ha byggt upp ett samhälle och ekonomier runt världen som får majoriteten av oss att verka hjärnbefriade? Har investerat i en kurs på nätet för att fördjupa mig meta och det här skulle in som obligatoriska delar i att bli en vuxen medborgare.
Tillsammans med mitt team och Keith!!!

2014-07-19 Skapa Framtid

Kommentarer

Detta inlägg har inga kommentarer ännu. Använd formuläret nedan om du vill bli den första att skriva en kommentar till detta inlägg.

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

Relaterade inlägg

(for english: http://www.tinathorner.com ) Bild: Regnbågen vid Sipi falls, utmed Mount Elgon, Uganda. Dessa regnbågar  har följt oss (Tina Bågenhammar och mig) genom alla våra gemensamma projekt runt om i världen och där vi…

(For English: http://www.tinathorner.com ) Visst kan man bli nörd på än det ena och än det andra – men jag är super noga med att stämma av hur alla mina 50 triljoner medarbetare jobbar…