• 2014-07-21
  • 0
Vad vore livet utan….

Ja just det – överraskningar! Blir ju glad när det skapas positiva endorfiner, men negativa… Den här blir dyr…. Kyl och frys “kapsejsat”, hände under tiden när jag var i London… Eftersom allt blivit förstört. Torkat vatten och städat upp och när vi väl skulle prova det med elkillen idag så luktade det kabelbrand! Bara att leta nytt… Och gissa att jag är glad att mitt kök gjorts av den lokala firman i byn! På 5 minuter var de här, tog måtten, gick tillbaka, letade alternativ, presenterade och tog med sig en lånekyl att ställa på altanen tills det nya kommer! Det kallar jag SERVICE! 30 min för hela förloppet och jag såg tusenlapparna följa i killens fotspår genom dörren. Bita ihop, tänka tacksamhet att det inte var något värre utan “bara en pryl”!

2014-07-21 Mitt liv

Kommentarer

Detta inlägg har inga kommentarer ännu. Använd formuläret nedan om du vill bli den första att skriva en kommentar till detta inlägg.

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Relaterade inlägg

Vart tog alla dagar under hösten vägen?  Sist jag skrev var vi i Paris? Många resdagar och möten senare, ser jag ut över alperna och summerar dessa 3 första månader med FIA…

(For English: http://www.tinathorner.com ) Då var det dags igen för vårt andra avsnitt i P4…. Rasmus och jag hade verkligen en fantastisk söndag med er alla som lyssnade! Så tacksamma för alla era positiva…

TORSBY 2019-02-15 Service Park Rally Sweden 2019 H.K.H. Prins Carl Philip besšker Service Park i Torsby under RAlly Sweden 2019 Foto: Peo Mšller rally, Rally Sweden, Closer To Rally, WRC, Service Park,…

Vart tog alla dagar under hösten vägen?  Sist jag skrev var vi i Paris? Många resdagar och möten senare, ser jag ut över alperna och summerar dessa 3 första månader med FIA…

(for English: http://www.tinathorner.com ) Så STOLT över mitt TEAM!! Vilken resa vi gjort under de senaste åren och att nu efter alla insatser få berätta om det projektet som legat mig varmt om hjärtat är en…