• 2014-07-22
  • 0
En bild jag tagit till mig!

Den här veckan jobbar jag på med att ordna upplägg för school4you.org. Har sänt en förfrågan om ett möte till IKEA Foundation. Alltid  lika spännande att se hur man tas emot, vilka strategier och intresse de har. Har ju varit och jobbat med nästan varje avdelning där och fått rådet att kontakta gruppen som jobbar med “social business” Efter veckan i London har jag insett att jag inte lagt upp vår strategi på bästa sätt – men det är därför man förkovrar sig – för att utvecklas och skapa bättre! Har även kontakt med 2 skolor i Indien som vill testa. En elev från Polen tog kontakt idag och ska göra upplägg för sina kompisar på plattformen. När man får Hurrarop från 16 åriga killar på sitt mail – då laddas batterierna hos mig QUICKT!! Sänder med en bild som jag tagit till mig. Sådana partners vill jag ha med på denna resan!

2014-07-22 Skapa Framtid

Kommentarer

Detta inlägg har inga kommentarer ännu. Använd formuläret nedan om du vill bli den första att skriva en kommentar till detta inlägg.

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Relaterade inlägg

(For English: http://www.tinathorner.com ) Nu är det full fart på det digitala skapandet på school4you från lärarna på Loi Waisi (skola Uganda). De är så tacksamma för  datorer, plattor och mobiler som STENA…

(for english:  http://www.tinathorner.com ) 14 MAJ 2018 Tina Thörner ska öka intresset för naturvetenskap, teknik och matematik Tina Thörner är en av världens mest framgångsrika kartläsare i rally. Nu är hon även ny…

TORSBY 2019-02-15 Service Park Rally Sweden 2019 H.K.H. Prins Carl Philip besšker Service Park i Torsby under RAlly Sweden 2019 Foto: Peo Mšller rally, Rally Sweden, Closer To Rally, WRC, Service Park,…

Vart tog alla dagar under hösten vägen?  Sist jag skrev var vi i Paris? Många resdagar och möten senare, ser jag ut över alperna och summerar dessa 3 första månader med FIA…

(for English: http://www.tinathorner.com ) Så STOLT över mitt TEAM!! Vilken resa vi gjort under de senaste åren och att nu efter alla insatser få berätta om det projektet som legat mig varmt om hjärtat är en…