• 2014-07-26
  • 0
Familjen ger mig fantastiskt utbyte!

Betydelsen av sina nära och kära blir så berikande när man får ha kvalitetsdagar tillsammans. Har valt ut mina favoritställen att visa dem. Men det sköna var att se hur fundersamma de var på att ingen förstod vad de sade och att de inte kunde kommunicera, vad händer då? Jo de kommer själva på att de behöver lära sig nya ord. Idag har vi övat tyska. Danke, Bitte, Fischer futtern…. Såg en 3D film om Galapagos på tyska i 45 mon i Luzern. Och de har nu en nyfikenhet för språket. Så stolt moster!!!

2014-07-26 Mitt liv

Kommentarer

Detta inlägg har inga kommentarer ännu. Använd formuläret nedan om du vill bli den första att skriva en kommentar till detta inlägg.

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

Relaterade inlägg

(For English: http://www.tinathorner.com ) Visst kan man bli nörd på än det ena och än det andra – men jag är super noga med att stämma av hur alla mina 50 triljoner medarbetare jobbar…

(For English: http://www.tinathorner.com ) Visst kan man bli nörd på än det ena och än det andra – men jag är super noga med att stämma av hur alla mina 50 triljoner medarbetare jobbar…