• 2014-07-26
  • 0
Familjen ger mig fantastiskt utbyte!

Betydelsen av sina nära och kära blir så berikande när man får ha kvalitetsdagar tillsammans. Har valt ut mina favoritställen att visa dem. Men det sköna var att se hur fundersamma de var på att ingen förstod vad de sade och att de inte kunde kommunicera, vad händer då? Jo de kommer själva på att de behöver lära sig nya ord. Idag har vi övat tyska. Danke, Bitte, Fischer futtern…. Såg en 3D film om Galapagos på tyska i 45 mon i Luzern. Och de har nu en nyfikenhet för språket. Så stolt moster!!!

2014-07-26 Mitt liv

Kommentarer

Detta inlägg har inga kommentarer ännu. Använd formuläret nedan om du vill bli den första att skriva en kommentar till detta inlägg.

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Relaterade inlägg

Vart tog alla dagar under hösten vägen?  Sist jag skrev var vi i Paris? Många resdagar och möten senare, ser jag ut över alperna och summerar dessa 3 första månader med FIA…

(For English: http://www.tinathorner.com ) Då var det dags igen för vårt andra avsnitt i P4…. Rasmus och jag hade verkligen en fantastisk söndag med er alla som lyssnade! Så tacksamma för alla era positiva…

TORSBY 2019-02-15 Service Park Rally Sweden 2019 H.K.H. Prins Carl Philip besšker Service Park i Torsby under RAlly Sweden 2019 Foto: Peo Mšller rally, Rally Sweden, Closer To Rally, WRC, Service Park,…

Vart tog alla dagar under hösten vägen?  Sist jag skrev var vi i Paris? Många resdagar och möten senare, ser jag ut över alperna och summerar dessa 3 första månader med FIA…

(for English: http://www.tinathorner.com ) Så STOLT över mitt TEAM!! Vilken resa vi gjort under de senaste åren och att nu efter alla insatser få berätta om det projektet som legat mig varmt om hjärtat är en…