• 2014-07-29
  • 2
28 juli – nytt kapitel!

Fick smälta in händelsen från gårdagen och jag ville berätta att det var 7 år sedan jag hade en fantastisk dag tillsammans med mitt X- Mattias Ekström. Igår träffades vi och det bara flöt på helt naturligt, skratt, skoj, karuseller och alla gav av sitt bästa sig själva. Jag med syster Cicci och hennes 2 änglar, Mattias med Heidi och deras 2 änglar. Tiden förändrar, man utvecklas och ser saker genom uppdaterade filter i hjärnan. Det här är livet. Tänk att ha en funktion där man kan välja hur man vill tänka och agera = magiskt – jag gjorde valet när jag såg dem; Här och Nu och framåt. Det kapitlet som var vårt är sedan länge stängt och det blev en skön känsla att veta att vi nu faktiskt startat ett nytt, vänner emellan helt enkelt.

2014-07-29 Mitt liv

Kommentarer

Åsa 8 år sen

Underbart att höra Tina! Mot alla odds är jag och F otroligt bra vänner. Julen firades tillsammans och vi gör ofta saker ihop med Leo. Underbar känsla att kunna ge sitt barn den uppväxten trots att hans föräldrar inte bor ihop. Det är jag mycket stolt över. Kram på dig.

Ninne 8 år sen

Hej !
Du är stark Tina
Jag skulle inte kunna umgås med någon som betett sig som en skitstövel och gör slut via sms
Jag skulle bryta kontakten helt och hållet

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Relaterade inlägg

Vart tog alla dagar under hösten vägen?  Sist jag skrev var vi i Paris? Många resdagar och möten senare, ser jag ut över alperna och summerar dessa 3 första månader med FIA…

(For English: http://www.tinathorner.com ) Då var det dags igen för vårt andra avsnitt i P4…. Rasmus och jag hade verkligen en fantastisk söndag med er alla som lyssnade! Så tacksamma för alla era positiva…

TORSBY 2019-02-15 Service Park Rally Sweden 2019 H.K.H. Prins Carl Philip besšker Service Park i Torsby under RAlly Sweden 2019 Foto: Peo Mšller rally, Rally Sweden, Closer To Rally, WRC, Service Park,…

Vart tog alla dagar under hösten vägen?  Sist jag skrev var vi i Paris? Många resdagar och möten senare, ser jag ut över alperna och summerar dessa 3 första månader med FIA…

(for English: http://www.tinathorner.com ) Så STOLT över mitt TEAM!! Vilken resa vi gjort under de senaste åren och att nu efter alla insatser få berätta om det projektet som legat mig varmt om hjärtat är en…