• 2014-07-29
  • 2
28 juli – nytt kapitel!

Fick smälta in händelsen från gårdagen och jag ville berätta att det var 7 år sedan jag hade en fantastisk dag tillsammans med mitt X- Mattias Ekström. Igår träffades vi och det bara flöt på helt naturligt, skratt, skoj, karuseller och alla gav av sitt bästa sig själva. Jag med syster Cicci och hennes 2 änglar, Mattias med Heidi och deras 2 änglar. Tiden förändrar, man utvecklas och ser saker genom uppdaterade filter i hjärnan. Det här är livet. Tänk att ha en funktion där man kan välja hur man vill tänka och agera = magiskt – jag gjorde valet när jag såg dem; Här och Nu och framåt. Det kapitlet som var vårt är sedan länge stängt och det blev en skön känsla att veta att vi nu faktiskt startat ett nytt, vänner emellan helt enkelt.

2014-07-29 Mitt liv

Kommentarer

Åsa 3 år sen

Underbart att höra Tina! Mot alla odds är jag och F otroligt bra vänner. Julen firades tillsammans och vi gör ofta saker ihop med Leo. Underbar känsla att kunna ge sitt barn den uppväxten trots att hans föräldrar inte bor ihop. Det är jag mycket stolt över. Kram på dig.

Ninne 3 år sen

Hej !
Du är stark Tina
Jag skulle inte kunna umgås med någon som betett sig som en skitstövel och gör slut via sms
Jag skulle bryta kontakten helt och hållet

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

Relaterade inlägg

(For English: http://www.tinathorner.com ) Visst kan man bli nörd på än det ena och än det andra – men jag är super noga med att stämma av hur alla mina 50 triljoner medarbetare jobbar…

(For English: http://www.tinathorner.com ) Visst kan man bli nörd på än det ena och än det andra – men jag är super noga med att stämma av hur alla mina 50 triljoner medarbetare jobbar…