• 2014-07-30
  • 2
Tillbaka i verkligheten!

Att vara moster är underbart och att kunna vara närvarande,  inte bry sig eller vara stressad av allt annat och finnas där för min familj känns som verklig LYX. Idag var det “taxi service” av mig till Kloten då Cicci, My och Mio flög tillbaka till Sverige och jag startade sedan på kontoret kl 9! Fick mail från en Schweizisk finansiär som vill träffas om upplägg och affärsplan för skolplattformen. Massa frågor som de ville ha besvarade och som jag ska ha med mig till måndagens möte. Här är det 3 språk som gäller- hela tiden och snart vet jag inte vilket ord som stavas hur?? Skrattar åt mig själv med jämna mellanrum. Har pratat och stämt av med världens bästa Simon angående de nya uppdateringarna på school4you och så världens bästa Sebastian om vårt projekt inför hösten, samt klarat av förfrågningar från nyfikna användare som vill få inlogg till plattformen. Mellan dessa turer har jag tvättat sängkläder och handdukar och fått ordning på huset efter besöket och packat för mina 2 härliga dagar som “radiopratare” i Karlavagnen. Det är i morgon kväll och på fredag! Då kommer ni kunna lyssna på mig och alla de som ringer och mailar mig. Vill ni se mig också, så kommer jag vara med i rutan på SVT kl 20:oo på fredag, då jag är med i “Anne på väg”…. Många bollar i luften och jag älskar det! Här följer en Apache Blessing som jag har med mig i mina tankar när det “svävar iväg” – “en Tina översättning” som lyder: Låt solen ge dig ny energi varje dag, låt månen läka dig under natten, låt regnet spola bort dina orostankar och låt vinden blåsa in nya styrkor i din kropp. Ha inte bråttom genom livet dagar utan hinn njuta av allt dess innehåll!

2014-07-30 Skapa Framtid

Kommentarer

Linda 8 år sen

Såg dig i “Anne på väg…” ikväll, du är en sann förebild och har en sån vettig syn på livet! Kram linda

Svar p? kommentaren:
Tina Thörner 8 år sen

Varmaste tacket världens bästa Linda! Det värmer och laddar mina batterier att få läsa!

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Relaterade inlägg

(For English: http://www.tinathorner.com ) Nu är det full fart på det digitala skapandet på school4you från lärarna på Loi Waisi (skola Uganda). De är så tacksamma för  datorer, plattor och mobiler som STENA…

(for english:  http://www.tinathorner.com ) 14 MAJ 2018 Tina Thörner ska öka intresset för naturvetenskap, teknik och matematik Tina Thörner är en av världens mest framgångsrika kartläsare i rally. Nu är hon även ny…

TORSBY 2019-02-15 Service Park Rally Sweden 2019 H.K.H. Prins Carl Philip besšker Service Park i Torsby under RAlly Sweden 2019 Foto: Peo Mšller rally, Rally Sweden, Closer To Rally, WRC, Service Park,…

Vart tog alla dagar under hösten vägen?  Sist jag skrev var vi i Paris? Många resdagar och möten senare, ser jag ut över alperna och summerar dessa 3 första månader med FIA…

(for English: http://www.tinathorner.com ) Så STOLT över mitt TEAM!! Vilken resa vi gjort under de senaste åren och att nu efter alla insatser få berätta om det projektet som legat mig varmt om hjärtat är en…