• 2014-08-02
  • 0

http://sverigesradio.se/sida/avsnitt/408312?programid=3117

Vilka 2 dagar i etern! Dels som programledare i radions Karlavagnen i 2 kvällar. Ny erfarenhet att lyssna, lära och peppa under live sändning i 3 timmar/kväll. Och igår hade SVT gjort ett porträtt på mig i “Anne på väg”. Temat var hur ens barndom har påverkat hur man skapat sitt vuxna liv. Expressen hade gjort en härlig sammanfattning som ni kan läsa här:http://www.expressen.se/noje/tina-thorners-tarar-i-svts-anne-pa-vag/  Har fått så många mail och meddelande som verkligen gett mig enerier och glädje. Så så TACKSAM för er feedback!!! På den här energin kommer jag kunna ladda fullt och ta itu med höstens föreläsningar, nya projekt och så starten (betaversion) av www.school4you.org och uppbyggnaden av denna business.

Mitt liv känns som en spännande och utmanande “roller coaster” som verkar innehålla allt. Och jag utmanar och tänjer gränser som gör att jag växer! Dessa 2 kvällar i Karlavagnen har jag verkligen tagit till mig nya erfarenheter som jag är säker på kommer till användning i framtiden.

2014-08-02 Mitt liv

Kommentarer

Detta inlägg har inga kommentarer ännu. Använd formuläret nedan om du vill bli den första att skriva en kommentar till detta inlägg.

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Relaterade inlägg

Vart tog alla dagar under hösten vägen?  Sist jag skrev var vi i Paris? Många resdagar och möten senare, ser jag ut över alperna och summerar dessa 3 första månader med FIA…

(For English: http://www.tinathorner.com ) Då var det dags igen för vårt andra avsnitt i P4…. Rasmus och jag hade verkligen en fantastisk söndag med er alla som lyssnade! Så tacksamma för alla era positiva…

TORSBY 2019-02-15 Service Park Rally Sweden 2019 H.K.H. Prins Carl Philip besšker Service Park i Torsby under RAlly Sweden 2019 Foto: Peo Mšller rally, Rally Sweden, Closer To Rally, WRC, Service Park,…

Vart tog alla dagar under hösten vägen?  Sist jag skrev var vi i Paris? Många resdagar och möten senare, ser jag ut över alperna och summerar dessa 3 första månader med FIA…

(for English: http://www.tinathorner.com ) Så STOLT över mitt TEAM!! Vilken resa vi gjort under de senaste åren och att nu efter alla insatser få berätta om det projektet som legat mig varmt om hjärtat är en…