• 2014-08-03
  • 1

Efter alla turer är det härligt med en vilodag! Hemma i alplanet händer inget mera än att man gör något tillsammans, sportar och umgås. Inga direkta affärer förutom mackar är öppna.  Jag har varit ute i naturen för att låta mina celler få nya friska intryck och ladda upp sig inför nästa vecka i Dubai. Jag försöker göra mitt bästa när det gäller att få till dessa sociala medier och dela med mig av det som händer och sker i mitt liv just nu, utmaningar som glädjeämnen. Har så många som skriver och frågar, vill ha råd och inspiration. Så därför känns det bra att få en öppen blogg där vi ska kunna hjälpa varandra att växa och utvecklas. Så var inte blyga för att hojta till här!

Idag kommer ett ordspråk som jag fått. Med alla dessa pratar jag varje dag och har mina dialoger med dem när de kommer ur balans ;O)

2014-08-03 Mitt liv

Kommentarer

Anneli 8 år sen

Precis vad jag behövde läsa idag! Tack!

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Relaterade inlägg

Vart tog alla dagar under hösten vägen?  Sist jag skrev var vi i Paris? Många resdagar och möten senare, ser jag ut över alperna och summerar dessa 3 första månader med FIA…

(For English: http://www.tinathorner.com ) Då var det dags igen för vårt andra avsnitt i P4…. Rasmus och jag hade verkligen en fantastisk söndag med er alla som lyssnade! Så tacksamma för alla era positiva…

TORSBY 2019-02-15 Service Park Rally Sweden 2019 H.K.H. Prins Carl Philip besšker Service Park i Torsby under RAlly Sweden 2019 Foto: Peo Mšller rally, Rally Sweden, Closer To Rally, WRC, Service Park,…

Vart tog alla dagar under hösten vägen?  Sist jag skrev var vi i Paris? Många resdagar och möten senare, ser jag ut över alperna och summerar dessa 3 första månader med FIA…

(for English: http://www.tinathorner.com ) Så STOLT över mitt TEAM!! Vilken resa vi gjort under de senaste åren och att nu efter alla insatser få berätta om det projektet som legat mig varmt om hjärtat är en…