• 2014-08-05
  • 2
Full rulle i mobilen

Nu är jag på plats och kontoret under förmiddagen var på balkongen. Service personalen på hotellet varnade mig för att sitta ute ;0), men då har de heller inte tävlat i en rallybil här i öknen. Då är 45 grader med 100% luftfuktighet helt ok ute i det fria. Fick till nästan alla tider för de olika mötena, ett saknas. Att göra business här är ” uppfriskande”. En dag fungerar allt och nästa är det inte en siffra som faller in. Vet det är livet, så bara att investera tid och tålamod mot nästa omgång för att älta. Har bokat in mig på en MBE utbildning på nätet med en träff i månaden under ett år! Bra att träna upp sig inför mina nya utmaningar! Svarat på många mail från människor som skrivit till mig efter Karlavagnen! Sveriges radio har redan gjort en förfrågan om nästa sommar!!! Tack för ert support och alla ni som var med och bidrog!
Solpower från Dubai

2014-08-05 Skapa Framtid

Kommentarer

Christer Persson 8 år sen

Du är fantastisk! Tror inte det finns några utmaningar du skulle backa för!?
Kör så det ryker! Det passar överallt där du drar fram!
“Take care out there”
Kramiz från Malmö

Svar p? kommentaren:
Tina Thörner 8 år sen

Hej hopp världens bästa Christer!
Härligt att få ditt support, det behövs!
Dubai Tina

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Relaterade inlägg

(For English: http://www.tinathorner.com ) Nu är det full fart på det digitala skapandet på school4you från lärarna på Loi Waisi (skola Uganda). De är så tacksamma för  datorer, plattor och mobiler som STENA…

(for english:  http://www.tinathorner.com ) 14 MAJ 2018 Tina Thörner ska öka intresset för naturvetenskap, teknik och matematik Tina Thörner är en av världens mest framgångsrika kartläsare i rally. Nu är hon även ny…

TORSBY 2019-02-15 Service Park Rally Sweden 2019 H.K.H. Prins Carl Philip besšker Service Park i Torsby under RAlly Sweden 2019 Foto: Peo Mšller rally, Rally Sweden, Closer To Rally, WRC, Service Park,…

Vart tog alla dagar under hösten vägen?  Sist jag skrev var vi i Paris? Många resdagar och möten senare, ser jag ut över alperna och summerar dessa 3 första månader med FIA…

(for English: http://www.tinathorner.com ) Så STOLT över mitt TEAM!! Vilken resa vi gjort under de senaste åren och att nu efter alla insatser få berätta om det projektet som legat mig varmt om hjärtat är en…