• 2014-08-05
  • 3
Måndag i världsklass

Startade dagen med att hämta kontorsmaterial, svarar på mail och sedan in på med “business kostymen” (långkjol å blus). Möte på flygplatsen med Raphael angående school4you – och det gav ett nytt möte 25aug. JIPPPI! Sedan med attack mot gaten med Swiss till Dubai! Och gissa att jag bara älskar dem idag!!! De uppgraderar mig till business! Resan över i 6 timmar var som att sitta i vardagsrummet, se på film och läsa bok – fast här = servad till Max! Hela denna dag blev bättre på alla sätt och så hade de uppgraderat min hyrbil också till en SUV. Ibland står man bara som förundrad hur allt kan stämma in och bara ske! Tack universum säger jag att jag får uppleva dessa dagar!! På det här fotot njuter jag ;0)

2014-08-05 Mitt liv

Kommentarer

Gunilla Wrstermark 8 år sen

Åh, vad underbart! Njut av allt positivt som händer för det är du verkligen värd! Det är många människor som du inspirerar med ditt sätt att vara och all energi som du utstrålar!

Anneli 8 år sen

Det är du väl värd, världens bästa Tina!

Carin Coach 8 år sen

Hej Bella!

Gläder mig enormt med dig och det flyt som strömmar fram… Kramis! <3

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Relaterade inlägg

Vart tog alla dagar under hösten vägen?  Sist jag skrev var vi i Paris? Många resdagar och möten senare, ser jag ut över alperna och summerar dessa 3 första månader med FIA…

(For English: http://www.tinathorner.com ) Då var det dags igen för vårt andra avsnitt i P4…. Rasmus och jag hade verkligen en fantastisk söndag med er alla som lyssnade! Så tacksamma för alla era positiva…

TORSBY 2019-02-15 Service Park Rally Sweden 2019 H.K.H. Prins Carl Philip besšker Service Park i Torsby under RAlly Sweden 2019 Foto: Peo Mšller rally, Rally Sweden, Closer To Rally, WRC, Service Park,…

Vart tog alla dagar under hösten vägen?  Sist jag skrev var vi i Paris? Många resdagar och möten senare, ser jag ut över alperna och summerar dessa 3 första månader med FIA…

(for English: http://www.tinathorner.com ) Så STOLT över mitt TEAM!! Vilken resa vi gjort under de senaste åren och att nu efter alla insatser få berätta om det projektet som legat mig varmt om hjärtat är en…