• 2014-08-06
  • 0
Möten med SUV å klänning

Idag har det varit fart igen på mötesfronten. Jag är ju en fan av SUV bilar och ska man ta sig fram här och ha överblick passar den här bilen perfekt. Går ju även att ta en eftermiddag och köra lite “Off road”. Men nu kör man lätt fast, var och är varmt och då blir det lite bärkraft i sanden. Men visst funderar de när jag kommer i högklackat, klänning, portföljen i ena handen å väskan i den andra och parkerar! Inte direkt så man far runt som tjej här med denna typ av bil. Nu är det dags för runda nr 2 och så får vi se när siffror och upplägg gåtts igenom vad de tycker då. Var ju här och stämde av i våras – men på 4 månader hinner mycket att hända. Här är det ofta emotionella inslag och flera middagar innan de går till handling. I lugnet ligger kraften och som mormor sa”trägen vinner”

2014-08-06 Skapa Framtid

Kommentarer

Detta inlägg har inga kommentarer ännu. Använd formuläret nedan om du vill bli den första att skriva en kommentar till detta inlägg.

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Relaterade inlägg

(For English: http://www.tinathorner.com ) Nu är det full fart på det digitala skapandet på school4you från lärarna på Loi Waisi (skola Uganda). De är så tacksamma för  datorer, plattor och mobiler som STENA…

(for english:  http://www.tinathorner.com ) 14 MAJ 2018 Tina Thörner ska öka intresset för naturvetenskap, teknik och matematik Tina Thörner är en av världens mest framgångsrika kartläsare i rally. Nu är hon även ny…

TORSBY 2019-02-15 Service Park Rally Sweden 2019 H.K.H. Prins Carl Philip besšker Service Park i Torsby under RAlly Sweden 2019 Foto: Peo Mšller rally, Rally Sweden, Closer To Rally, WRC, Service Park,…

Vart tog alla dagar under hösten vägen?  Sist jag skrev var vi i Paris? Många resdagar och möten senare, ser jag ut över alperna och summerar dessa 3 första månader med FIA…

(for English: http://www.tinathorner.com ) Så STOLT över mitt TEAM!! Vilken resa vi gjort under de senaste åren och att nu efter alla insatser få berätta om det projektet som legat mig varmt om hjärtat är en…