• 2014-08-07
  • 0
Tjej möte

Igår blev det spännande utbyten och jag kom i säng med mitt huvud fyllt av funderingar. Det är intressant att förstå hur olika kulturer fungerar och vad det läggs fokus på. Utbildning och miljö är huvuddiskussioner även här, men helt olika infallsvinklar. Energi och olja finns det ju i massor och kostar inget, varför ska man lägga ner extra pengar på förnybar energi? Vilka strategier ska läggas upp för att öka intresse å förståelse? Vips kom utbildning i fokus… Ja och så fick jag marknadsföra mitt projekt!
Inte bara män jag träffar, här bästa Petra som supportar och ställer upp och hjälper mig här!

2014-08-07 Skapa Framtid

Kommentarer

Detta inlägg har inga kommentarer ännu. Använd formuläret nedan om du vill bli den första att skriva en kommentar till detta inlägg.

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Relaterade inlägg

(For English: http://www.tinathorner.com ) Nu är det full fart på det digitala skapandet på school4you från lärarna på Loi Waisi (skola Uganda). De är så tacksamma för  datorer, plattor och mobiler som STENA…

(for english:  http://www.tinathorner.com ) 14 MAJ 2018 Tina Thörner ska öka intresset för naturvetenskap, teknik och matematik Tina Thörner är en av världens mest framgångsrika kartläsare i rally. Nu är hon även ny…

TORSBY 2019-02-15 Service Park Rally Sweden 2019 H.K.H. Prins Carl Philip besšker Service Park i Torsby under RAlly Sweden 2019 Foto: Peo Mšller rally, Rally Sweden, Closer To Rally, WRC, Service Park,…

Vart tog alla dagar under hösten vägen?  Sist jag skrev var vi i Paris? Många resdagar och möten senare, ser jag ut över alperna och summerar dessa 3 första månader med FIA…

(for English: http://www.tinathorner.com ) Så STOLT över mitt TEAM!! Vilken resa vi gjort under de senaste åren och att nu efter alla insatser få berätta om det projektet som legat mig varmt om hjärtat är en…