• 2014-08-08
  • 0
Ledig dag i Dubai

Fredagar i Mellanöstern är = “leva livet” dag. Inget är öppet förrän kl 15-16 och alla far runt, roar sig. Så för mig är det bara att “vara lugn”. Tog med Petra på sightseeing i gamla stan, kolla in fiskebåtar och så visade jag henne gatan som är minst 1 km med guld och ädelstenar… Ja olika delar av världen ” tickar” olika. Men har jobbat på eftermiddag med Simon och plattformen. Efter en vecka här har vi fått tänka om när det gäller upplägg och utbyggnad. Inte för inte de har världens just nu högsta byggnad här…. Är det inte i världsklass, utmanande, coolt – ja då behöver man inte åka hit med projekten. Vi är på rätt spår i alla fall!
Här kommer en bild och en filmsnutt på hur vi har kul en kväll på vattnet här. Underbart med vänner som gillar båtar och motorer!

Ja det är attack här ute så nu får jag skynda ner…

2014-08-08 Mitt liv

Kommentarer

Detta inlägg har inga kommentarer ännu. Använd formuläret nedan om du vill bli den första att skriva en kommentar till detta inlägg.

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Relaterade inlägg

Vart tog alla dagar under hösten vägen?  Sist jag skrev var vi i Paris? Många resdagar och möten senare, ser jag ut över alperna och summerar dessa 3 första månader med FIA…

(For English: http://www.tinathorner.com ) Då var det dags igen för vårt andra avsnitt i P4…. Rasmus och jag hade verkligen en fantastisk söndag med er alla som lyssnade! Så tacksamma för alla era positiva…

TORSBY 2019-02-15 Service Park Rally Sweden 2019 H.K.H. Prins Carl Philip besšker Service Park i Torsby under RAlly Sweden 2019 Foto: Peo Mšller rally, Rally Sweden, Closer To Rally, WRC, Service Park,…

Vart tog alla dagar under hösten vägen?  Sist jag skrev var vi i Paris? Många resdagar och möten senare, ser jag ut över alperna och summerar dessa 3 första månader med FIA…

(for English: http://www.tinathorner.com ) Så STOLT över mitt TEAM!! Vilken resa vi gjort under de senaste åren och att nu efter alla insatser få berätta om det projektet som legat mig varmt om hjärtat är en…