• 2014-08-09
  • 2
Avslut på denna resa

Ja efter att kvällen och natten varit magisk blev lördagen en mix av att träffa vänner och sedan avsluta sista mötet med Gundeep där vi skapade kommande månadens action plan för plattformen. Idag har jag lärt mig att fokus ska inte vara att Muhammed går till berget, berget ska komma till Muhammed. Metaforer och visioner om vartannat. Erfarenheter som byts, passionerade personer som brinner för sina trossatser! Att få vara med inom olika områden gör att det känns som jag tillbringat 3 månader på Harvard business school. Var på eftermiddagsträff i marinan, så här kommer ett foto från båten

2014-08-09 Skapa Framtid

Kommentarer

Tina Thörner 6 år sen

Tack det samma min sköna! Nu är det en dag i hemma miljö innan jag sätter fart på alla bollar igen ;O) så att vi kan ta tag i hösten med storm. Bodensee kramar

Gunilla Wrstermark 6 år sen

Härligt att du har det bra och jag älskar din positivitet! Kraam

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Relaterade inlägg

(For English: http://www.tinathorner.com ) Nu är det full fart på det digitala skapandet på school4you från lärarna på Loi Waisi (skola Uganda). De är så tacksamma för  datorer, plattor och mobiler som STENA…

(for english:  http://www.tinathorner.com ) 14 MAJ 2018 Tina Thörner ska öka intresset för naturvetenskap, teknik och matematik Tina Thörner är en av världens mest framgångsrika kartläsare i rally. Nu är hon även ny…

TORSBY 2019-02-15 Service Park Rally Sweden 2019 H.K.H. Prins Carl Philip besšker Service Park i Torsby under RAlly Sweden 2019 Foto: Peo Mšller rally, Rally Sweden, Closer To Rally, WRC, Service Park,…

Vart tog alla dagar under hösten vägen?  Sist jag skrev var vi i Paris? Många resdagar och möten senare, ser jag ut över alperna och summerar dessa 3 första månader med FIA…

(for English: http://www.tinathorner.com ) Så STOLT över mitt TEAM!! Vilken resa vi gjort under de senaste åren och att nu efter alla insatser få berätta om det projektet som legat mig varmt om hjärtat är en…