• 2014-08-10
  • 0

Att resa tar sin tid och då behöver man bara “följa strömmen” av livet och andra. Träffade dansarna Jeanette och Anders på flyget. Vi sov oss igenom våra 6 timmar och 30 minuter. Skönt att man bara “kan vara” och inget händer eller sker. Huset är som vanligt tyst när jag öppnar dörren, posten ligger och väntar. Har suttit i min massagestol som jag köpte för 10 år sedan och som får mig slappna av lika bra idag som då. Sedan har jag surfat runt och hittade det här filmklippet från Jim Cerre’s, “Secret to life” efter att tittat på reklamen som Tina Turner gjort för Schweiz, den var verkligen gjord med stil. Skulle vara så spännande att mötas ;O) Sänder med länken så att ni också kan kolla in dessa minuter och fundera på hur just du ser på ditt liv, vart är du idag?, vart vill du komma? – frågorna är många – men skapar man ingen plan och “delar upp” allt i olika fack, prioriterar och investerar i det som behöver göras för att komma närmare sina mål är det lätt att springa i rutinernas “rullande hjul”.

2014-08-10 Mitt liv

Kommentarer

Detta inlägg har inga kommentarer ännu. Använd formuläret nedan om du vill bli den första att skriva en kommentar till detta inlägg.

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Relaterade inlägg

Vart tog alla dagar under hösten vägen?  Sist jag skrev var vi i Paris? Många resdagar och möten senare, ser jag ut över alperna och summerar dessa 3 första månader med FIA…

(For English: http://www.tinathorner.com ) Då var det dags igen för vårt andra avsnitt i P4…. Rasmus och jag hade verkligen en fantastisk söndag med er alla som lyssnade! Så tacksamma för alla era positiva…

TORSBY 2019-02-15 Service Park Rally Sweden 2019 H.K.H. Prins Carl Philip besšker Service Park i Torsby under RAlly Sweden 2019 Foto: Peo Mšller rally, Rally Sweden, Closer To Rally, WRC, Service Park,…

Vart tog alla dagar under hösten vägen?  Sist jag skrev var vi i Paris? Många resdagar och möten senare, ser jag ut över alperna och summerar dessa 3 första månader med FIA…

(for English: http://www.tinathorner.com ) Så STOLT över mitt TEAM!! Vilken resa vi gjort under de senaste åren och att nu efter alla insatser få berätta om det projektet som legat mig varmt om hjärtat är en…