• 2014-08-10
  • 0
En funderare

Att resa tar sin tid och då behöver man bara “följa strömmen” av livet och andra. Träffade dansarna Jeanette och Anders på flyget. Vi sov oss igenom våra 6 timmar och 30 minuter. Skönt att man bara “kan vara” och inget händer eller sker. Huset är som vanligt tyst när jag öppnar dörren, posten ligger och väntar. Har suttit i min massagestol som jag köpte för 10 år sedan och som får mig slappna av lika bra idag som då. Sedan har jag surfat runt och hittade det här filmklippet från Jim Cerre’s, “Secret to life” efter att tittat på reklamen som Tina Turner gjort för Schweiz, den var verkligen gjord med stil. Skulle vara så spännande att mötas ;O) Sänder med länken så att ni också kan kolla in dessa minuter och fundera på hur just du ser på ditt liv, vart är du idag?, vart vill du komma? – frågorna är många – men skapar man ingen plan och “delar upp” allt i olika fack, prioriterar och investerar i det som behöver göras för att komma närmare sina mål är det lätt att springa i rutinernas “rullande hjul”.

2014-08-10 Mitt liv

Kommentarer

Detta inlägg har inga kommentarer ännu. Använd formuläret nedan om du vill bli den första att skriva en kommentar till detta inlägg.

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

Relaterade inlägg

(For English: http://www.tinathorner.com ) Visst kan man bli nörd på än det ena och än det andra – men jag är super noga med att stämma av hur alla mina 50 triljoner medarbetare jobbar…

(For English: http://www.tinathorner.com ) Visst kan man bli nörd på än det ena och än det andra – men jag är super noga med att stämma av hur alla mina 50 triljoner medarbetare jobbar…