• 2014-08-11
  • 2
Mind map är ett underbart verktyg

Idag har det varit full fart på mobilen och internet – allt för att hitta en struktur för mina projekt under hösten och styra upp allt. Trevligt att det börjar röra på sig efter att alla haft semester och människor är tillbaka på sina platser för att skapa en härlig framtid. När jag lägger upp projekt, sammanfattar eller presenterar sker det ofta i mind map form. Här kommer ett exempel på hur sammanfattningen blev av den Business Mastery som jag gick på i London i sommar. När man sitter och läser detta kommer hjärnan ihåg och det går så mycket lättare att ta fram de funderingar och tankar man hade där och då. Finns många fria program man kan börja använda på nätet för er som vill prova.

2014-08-11 Skapa Framtid

Kommentarer

Eva 3 år sen

Tina! Så gôtt det är att du delar med dig av dina erfarenheter och det du själv lär dig:) Du är en förebild för många av oss.

Carin Coach 3 år sen

Toppen Tina! Vilka verktyg det finns – wow. Vi är i början av något helt nytt – så härligt att du delar med dig ger av ditt stora arbete. Stor morgonkram! <3

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

Relaterade inlägg

(for english: http://www.tinathorner.com ) Bild: Regnbågen vid Sipi falls, utmed Mount Elgon, Uganda. Dessa regnbågar  har följt oss (Tina Bågenhammar och mig) genom alla våra gemensamma projekt runt om i världen och där vi…

(For English: http://www.tinathorner.com ) Visst kan man bli nörd på än det ena och än det andra – men jag är super noga med att stämma av hur alla mina 50 triljoner medarbetare jobbar…