• 2014-08-12
  • 0
Utmärkelse!

Helt fantastiskt!! Fick idag den här artikeln av Gårdsjö Älgpark (se länk nedan) ! Blev jättestolt och tacksam! Speciellt glad är jag att få dela den med världens bästa Arne Wåhlstedt. En brinnande själ för att skapa möjligheter och utvecklar näringslivet i Enköpings kommun. Det var han som anlitade mig för att få vara med och genomföra övergången till det entreprenöriella lärandet på Fjärhundraskolan! Vi lyckades utmärkt som Team där och fick en fantastisk förändring där 100 % av grabbarna i åk 9 2012 gick ur med behörighet till gymnasiet (startade med 88 %) Massa lärdom och erfarenheter fick jag med mig därifrån och som idag ligger till grund för plattformen www.school4you.org  Den 29 augusti ser jag SÅ fram emot att få fira med Arne och alla andra ute i Älgparken! Här ett foto med elever från skolan i Paris som är med och ska jobba på plattformen i höst!

http://unt.se/uppland/heby/hedershornet-till-thorner-och-wahlstedt-3298704.aspx

2014-08-12 Mitt liv

Kommentarer

Detta inlägg har inga kommentarer ännu. Använd formuläret nedan om du vill bli den första att skriva en kommentar till detta inlägg.

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

Relaterade inlägg

(For English: http://www.tinathorner.com ) Visst kan man bli nörd på än det ena och än det andra – men jag är super noga med att stämma av hur alla mina 50 triljoner medarbetare jobbar…

(For English: http://www.tinathorner.com ) Visst kan man bli nörd på än det ena och än det andra – men jag är super noga med att stämma av hur alla mina 50 triljoner medarbetare jobbar…