• 2014-08-12
  • 0

Helt fantastiskt!! Fick idag den här artikeln av Gårdsjö Älgpark (se länk nedan) ! Blev jättestolt och tacksam! Speciellt glad är jag att få dela den med världens bästa Arne Wåhlstedt. En brinnande själ för att skapa möjligheter och utvecklar näringslivet i Enköpings kommun. Det var han som anlitade mig för att få vara med och genomföra övergången till det entreprenöriella lärandet på Fjärhundraskolan! Vi lyckades utmärkt som Team där och fick en fantastisk förändring där 100 % av grabbarna i åk 9 2012 gick ur med behörighet till gymnasiet (startade med 88 %) Massa lärdom och erfarenheter fick jag med mig därifrån och som idag ligger till grund för plattformen www.school4you.org  Den 29 augusti ser jag SÅ fram emot att få fira med Arne och alla andra ute i Älgparken! Här ett foto med elever från skolan i Paris som är med och ska jobba på plattformen i höst!

http://unt.se/uppland/heby/hedershornet-till-thorner-och-wahlstedt-3298704.aspx

2014-08-12 Mitt liv

Kommentarer

Detta inlägg har inga kommentarer ännu. Använd formuläret nedan om du vill bli den första att skriva en kommentar till detta inlägg.

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Relaterade inlägg

Vart tog alla dagar under hösten vägen?  Sist jag skrev var vi i Paris? Många resdagar och möten senare, ser jag ut över alperna och summerar dessa 3 första månader med FIA…

(For English: http://www.tinathorner.com ) Då var det dags igen för vårt andra avsnitt i P4…. Rasmus och jag hade verkligen en fantastisk söndag med er alla som lyssnade! Så tacksamma för alla era positiva…

TORSBY 2019-02-15 Service Park Rally Sweden 2019 H.K.H. Prins Carl Philip besšker Service Park i Torsby under RAlly Sweden 2019 Foto: Peo Mšller rally, Rally Sweden, Closer To Rally, WRC, Service Park,…

Vart tog alla dagar under hösten vägen?  Sist jag skrev var vi i Paris? Många resdagar och möten senare, ser jag ut över alperna och summerar dessa 3 första månader med FIA…

(for English: http://www.tinathorner.com ) Så STOLT över mitt TEAM!! Vilken resa vi gjort under de senaste åren och att nu efter alla insatser få berätta om det projektet som legat mig varmt om hjärtat är en…