• 2014-08-13
  • 0
Rapperswil Jona

Den här veckan är full av allt känns det som och jag försöker samla ihop, strukturera, förbereda för de kommande månaderna. Längtar att få suga tag i föreläsningar, investerings möten, utbildning och allt annat. Har också försökt att få till ett rättvist upplägg om jag ska göra några inhopp i hockey svängen här i Schweiz. Sedan 2009 har jag ju jobbat med motivation och mental träning för 4 olika klubbar. Två silver har jag fått varit med och firat i deras elitserie med Kloten Flygers. Där jobbade jag ihop med Anders Eldebrink som verkligen gjort en stor insats i att lära mig om denna sport. I våras fick jag äran att jobba med hans lag i Rapperswil för att skapa dynamik inför kvalserien. De klarade utmaningen och är kvar i elitserien här denna säsong. Så nu har vi försökt  hitta datum för att jag ska komma ner och jobba med dem under hösten. Det är uppfriskande, utmanande och det blir många funderingar som uppstår på ett kul sätt. Det jag verkligen går igång på är när man kan blåsa i visselpipan och vips har man 25 stycken vältränade grabbar på knä framför sig ;o) Brukar skoja med Anders och säga att det är därför jag väljer att coacha hockey lag. Skämt och sido – det är verkligen en utmaning att tillhöra eliten här. Ska man vara med här krävs 100% insats både fysiskt och mentalt. Känner att sporten har mycket kvar att hämta inom de mentala bitarna som de inte tränar och jobbar med lika mycket som det fysiska. Den klubb som först hittar rätt balans där – kommer bli oslagbara – men då måste deras tränare också våga skapa nya “vägar i skallarna”!  Här ett foto på vad man ser från staden då jag åker till dem!

2014-08-13 Mitt liv

Kommentarer

Detta inlägg har inga kommentarer ännu. Använd formuläret nedan om du vill bli den första att skriva en kommentar till detta inlägg.

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

Relaterade inlägg

(For English: http://www.tinathorner.com ) Visst kan man bli nörd på än det ena och än det andra – men jag är super noga med att stämma av hur alla mina 50 triljoner medarbetare jobbar…

(For English: http://www.tinathorner.com ) Visst kan man bli nörd på än det ena och än det andra – men jag är super noga med att stämma av hur alla mina 50 triljoner medarbetare jobbar…