• 2014-08-15
  • 3
Möten för nya projekt

Idag har jag inte hunnit med i svängarna om det inte är för att jag genom motorsporten lärt mig att gå i och ur tillstånd. Från investerare till att själv bli tillfrågad om att hjälpa brinnande entreprenörer här i Schweiz. Från att sortera ut mina egna bankärenden till att vara bank. Kom hem och hade en timma med min business coach från USA. Min actionplan för de kommande 6 månaderna gjorde jag i morse före frukost. Nu ska vi stämma av dessa och fokusera på vad som ska göras, steg för steg, dag för dag och ha möten över Skype 2 gånger per månad. Kommer bli en härlig höst!

2014-08-15 Skapa Framtid

Kommentarer

ibm retirees discounts 8 månader sen

guten morgen, ihr beiden! bin wieder im ländle und hab euch gefunden! super. freu mich, dass es euch gut geht, auch wenn ihr schwitzt. habt weiterhin viel spaß und tolle erlebnisse. liebe grüße, mubi

http://www./ 12 månader sen

Ok i got it to install on a seperate HDD but after the big loading screen with “Windows 2000″ it BSODSTo install I have to set SATA1 controller to IDETo read the OS i have to set SATA1 controller to RAID otherwise i get a BSODbut even in RAID i get bsod after windows 2000 loading screenany ideas?

Jeanne 1 år sen

Awesome you should think of sotemhing like that

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

Relaterade inlägg

(for english: http://www.tinathorner.com ) Bild: Regnbågen vid Sipi falls, utmed Mount Elgon, Uganda. Dessa regnbågar  har följt oss (Tina Bågenhammar och mig) genom alla våra gemensamma projekt runt om i världen och där vi…

(For English: http://www.tinathorner.com ) Visst kan man bli nörd på än det ena och än det andra – men jag är super noga med att stämma av hur alla mina 50 triljoner medarbetare jobbar…