• 2014-08-16
  • 0
Resa till Thailand

Life is life… jo det stämmer nog – men visst kan man påverka vissa bitar och framförallt sina valda trossatser. Under de senaste åren har jag fått en massa förfrågningar om att göra en coachande utbildning för tjejer. Och efter att jag varit uppe i Mora och föreläst för 300 tjejer hos Linda, så tog hon saken i sina händer och gav mig en deadline. Föreslå ett upplägg du skulle älska att dela med dig av från allt i ditt liv och sänd det till mig så ser jag till att hitta platsen och fixar med allt annat. Och nu har annonsen gått ut! Här kommer den! Man inser att som tema med människor som också brinner runt omkring en själv kan det hända och ske så mycket mera! Så för er som vill kombinera semestern med att “coachas framåt uppåt” ska hänga på oss här! Ha världens bästa helg!

 

2014-08-16 Skapa Framtid

Kommentarer

Detta inlägg har inga kommentarer ännu. Använd formuläret nedan om du vill bli den första att skriva en kommentar till detta inlägg.

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Relaterade inlägg

(For English: http://www.tinathorner.com ) Nu är det full fart på det digitala skapandet på school4you från lärarna på Loi Waisi (skola Uganda). De är så tacksamma för  datorer, plattor och mobiler som STENA…

(for english:  http://www.tinathorner.com ) 14 MAJ 2018 Tina Thörner ska öka intresset för naturvetenskap, teknik och matematik Tina Thörner är en av världens mest framgångsrika kartläsare i rally. Nu är hon även ny…

TORSBY 2019-02-15 Service Park Rally Sweden 2019 H.K.H. Prins Carl Philip besšker Service Park i Torsby under RAlly Sweden 2019 Foto: Peo Mšller rally, Rally Sweden, Closer To Rally, WRC, Service Park,…

Vart tog alla dagar under hösten vägen?  Sist jag skrev var vi i Paris? Många resdagar och möten senare, ser jag ut över alperna och summerar dessa 3 första månader med FIA…

(for English: http://www.tinathorner.com ) Så STOLT över mitt TEAM!! Vilken resa vi gjort under de senaste åren och att nu efter alla insatser få berätta om det projektet som legat mig varmt om hjärtat är en…