• 2014-08-18
  • 0
Surseee och Örebro Hockey

Det blev en super helg i “hockey anda”. Örebro visade action på ett härligt sätt när de vann med 4-1 över Ambri på lördagskvällen. Båda hejarklackarna jobbade ihop och formade varandra, sida vid sida på läktaren. Det är detta vi ska eftersträva inom sporten, jobba ihop över lag och länder. Sedan att man håller på olika lag är helt ok! Här har Idrottssupporters att lära!!! Fotbollen framför allt borde visa detta samarbete om och om igen på läktarna. Efteråt gick hela ledartruppen med sponsorerna på kvällsupplevelser i Sursee som bjöd på härlig musik, service utöver det vanliga och schweizare som sjöng med till Roxette och ABBA! Så stolt att kunna visa denna positiva sida av Schweizarna för alla härliga Örebroare med omnejd som var med här.

2014-08-18 Skapa Framtid

Kommentarer

Detta inlägg har inga kommentarer ännu. Använd formuläret nedan om du vill bli den första att skriva en kommentar till detta inlägg.

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Relaterade inlägg

(For English: http://www.tinathorner.com ) Nu är det full fart på det digitala skapandet på school4you från lärarna på Loi Waisi (skola Uganda). De är så tacksamma för  datorer, plattor och mobiler som STENA…

(for english:  http://www.tinathorner.com ) 14 MAJ 2018 Tina Thörner ska öka intresset för naturvetenskap, teknik och matematik Tina Thörner är en av världens mest framgångsrika kartläsare i rally. Nu är hon även ny…

TORSBY 2019-02-15 Service Park Rally Sweden 2019 H.K.H. Prins Carl Philip besšker Service Park i Torsby under RAlly Sweden 2019 Foto: Peo Mšller rally, Rally Sweden, Closer To Rally, WRC, Service Park,…

Vart tog alla dagar under hösten vägen?  Sist jag skrev var vi i Paris? Många resdagar och möten senare, ser jag ut över alperna och summerar dessa 3 första månader med FIA…

(for English: http://www.tinathorner.com ) Så STOLT över mitt TEAM!! Vilken resa vi gjort under de senaste åren och att nu efter alla insatser få berätta om det projektet som legat mig varmt om hjärtat är en…