• 2014-08-22
  • 0
Resa med drottning Silvia

Nu snurrar det bra på alla plan och jag älskar verkligen mitt liv just nu! Har underbara människor jag träffar och som det synkar med. Har fått så fina, värmande, uppskattande mail och kommentarer, för att jag visar energi, engagemang och strålar positivism! Vad kan fylla någons glädjekonto mer än dessa upplevelser? Samt att jag på flyget fick, om än kort, kontakt med drottning Silvia som jag beundrar utifrån hur hon genom åren hanterat allt som hänt i hennes kretsar. Satt på raden bakom och läste Pehr G Gyllenhammars nya bok. Den borde många läsa!!

2014-08-22 Mitt liv

Kommentarer

Detta inlägg har inga kommentarer ännu. Använd formuläret nedan om du vill bli den första att skriva en kommentar till detta inlägg.

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Relaterade inlägg

Vart tog alla dagar under hösten vägen?  Sist jag skrev var vi i Paris? Många resdagar och möten senare, ser jag ut över alperna och summerar dessa 3 första månader med FIA…

(For English: http://www.tinathorner.com ) Då var det dags igen för vårt andra avsnitt i P4…. Rasmus och jag hade verkligen en fantastisk söndag med er alla som lyssnade! Så tacksamma för alla era positiva…

TORSBY 2019-02-15 Service Park Rally Sweden 2019 H.K.H. Prins Carl Philip besšker Service Park i Torsby under RAlly Sweden 2019 Foto: Peo Mšller rally, Rally Sweden, Closer To Rally, WRC, Service Park,…

Vart tog alla dagar under hösten vägen?  Sist jag skrev var vi i Paris? Många resdagar och möten senare, ser jag ut över alperna och summerar dessa 3 första månader med FIA…

(for English: http://www.tinathorner.com ) Så STOLT över mitt TEAM!! Vilken resa vi gjort under de senaste åren och att nu efter alla insatser få berätta om det projektet som legat mig varmt om hjärtat är en…